Kuva: AOP

Rita Ora muistelee itsemurhan tehnyttä ystäväänsä Caroline Flackia: "Toivon, että saimme opetuksen"

16.02.2020 13:45 - Henna Koste

Laulaja Rita Ora muistelee edenmennyttä ystäväänsä. Hän vaatii loppua kaikenlaiselle julkiselle nöyryyttämiselle ja somekiusaamiselle.

Kerroimme eilen surullisesta uutisesta: Love Island -ohjelman brittiversion juontaja Caroline Flack on kuollut vain 40-vuotiaana. Perheen edustaja on kertonut tähden tehneen itsemurhan.

Flackia syytettiin poikaystävänsä pahoinpitelystä joulukuun alussa ja oikeudenkäynti oli alkamassa maaliskuussa. Tapahtumien levitessä medioihin, juontaja joutui sosiaalisen median sylkykupiksi ja sai kohtuutonta kritiikkiä osakseen. 

Flackia on muisteltu tänään paljon myös sosiaalisessa mediassa. Sanaisen arkkunsa avasi myös poptähti Rita Ora, 29, joka oli edesmenneen juontajan ystävä. 

"Caroline, olit todellinen valo kaikille. Kuulen yhä sinun naurusi. Olen onnekas, kun sain kutsua sinua ystäväkseni. Toivon, ettet kuollut turhaan ja, että siitä on saatu opetus. Lopetetaan julkinen nöyryytys ja kiusaaminen mediassa", Ora painottaa. 

Ora korostaa, että sosiaalista mediaa pitää osata käyttää vastuullisemmin. Hän toivoo, että jokainen katsoisi ympärilleen ja näkisi, kun ystävä tarvitsee tukea. 

Lue myös: Love Island -juontaja vältteli somea - julkaisi kuitenkin viimeisen kuvan juuri ennen itsemurhaa

Kilpailut

Uusimmat