Kuva: AOP

Kylie Jennerin koti muuttui kukkamereksi ystävänpäivänä - oliko Travis Scott tempauksen takana?

17.02.2020 13:15 - Milena Raappana

Kylie Jennerin koti lainehti auringonkukista.

Meikkimoguli Kylie Jenner, 22, julkaisi Instagram-tilillään kuvia ja videoita kodistaan, joka on täytetty auringonkukilla. 

Kukat muodostivat käytävän, joka johti sydämenmuotoiselle kaarelle, jonka ali pääsee kävelemään. Vaikka Kylie viettikin ystävänpäivää virallisesti sinkkuna, muistuttaa kukkatempaus vahvasti hänen entisen puolisonsa Travis Scottin, 27, järjestämiä yllätyksiä. 

Travis on muun muassa täyttänyt Kylien kodin ystävänpäivänä ruusuilla ja samanlaisilla kukkakaarilla. Tosi-tv-tähden 22-vuotissyntymäpäivänä räppäri hurmasi ylenpalttisella lahjalla, ja Kylien koti lainehti ruusunterälehdistä

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

The Daily Mailin mukaan Kylie ja Travis ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä ja laittaneet sosiaalisen mediaan toisistaan videoita juhlista. Varmuudella ei kuitenkaan voi sanoa, että auringonkukat olisivat Travisin järjestämä lahja. 

Somessa nimittäin on spekuloitu, onko Kylien ja rap-artisti Draken välillä jotain säpinää. Toisaalta kukkameri voi myös olla tosi-tv-tähden itse itselleen järjestämä. 

Ystävänpäivää Kylie vietti tyttöjen illan merkeissä, johon osallistuivat hänen siskonsa Khloé Kardashian ja hänen ja Travisin melken kaksivuotias tytär Stormi Webster.

Lue myös: Kylie Jennerin gaala-asu villitsi somen välittömästi - otoksilla yhteensä yli 10 miljoonaa tykkäystä

Lue myös: Kylie Jennerin iltapuku toi mukanaan yllättävän ongelman - pukisitko sinä moisen asun yllesi?

Lähde: The Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat