Kuva: AOP

Robert Pattinson paljasti mielenkiintoisen faktan Twilight-koekuvauksistaan: "Näytin vauvalta"

18.02.2020 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Maailman komeimmaksikin valittu mies kertoo, että hän oli hyvin erinäköinen ollessaan hittielokuvasarjan koekuvauksissa.

Näyttelijä Robert Pattinson, 33, nousi maailman tietoisuuteen Twilight-elokuvasarjasta. Miehen seuraava suuren luokan elokuvarooli on Batman, ja tästä tulevasta elokuvasta on nyt annettu ensimaistiainen videon muodossa.

Robert Pattinson on nyt kertonut haastattelussa, että hän kävi läpi melkoisen muodonmuutoksen sen jälkeen, kun hän sai roolin Twilight-elokuvista. Mies kertoo, että hän oli hyvin erinäköinen elokuvasarjan koekuvauksissa verrattuna siihen, millaisena hurmurina maailma oppi hänet tuntemaan.

-  Kun menin koekuvauksiin, olin tehnyt työtä, jossa olin värjännyt hiukseni mustiksi, mutta minulla oli muutaman sentin juurikasvu. Olin myös vahannut ihokarvani pois. Olin muutaman kuukauden ajan juonut kaljaa päivät pitkät, joten minulla oli karvaton ja pyylevä kroppa. Näytin vauvalta, jolla on peruukki, Pattinson kertoo.

Robert Pattinson Twilight-roolissaan (kuva: YouTube)

Mies sanoo, että uran alussa häntä ei harkittu hyvännäköisten miesten rooliin. Nyt asiat ovat toisin, ja hiljattaisen tutkimuksen mukaan Pattinson on jopa nimetty maailman komeimmaksi mieheksi.

Ensimmäisen ison roolinsa Pattinson teki Harry Potter ja liekehtivä pikari -elokuvassa.

- Siinä roolihahmoni oli hyvännäköinen jätkä, ja minulle oli shokki, miten helposti sain sen roolin, Pattinson muistelee.

Lue myös: Robert Pattinson haluaa Batman-elokuvalle kovan ikärajan: "Olemme vapaampia tekemään mitä haluamme"

Lue myös: Twilight-kaunotar Kristen Stewart pettämiskohusta: "Emme ikinä harrastaneet seksiä!"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat