Kuva: AOP

Kim Kardashianin ja Kanye Westin hissisuudelmavideo puhuttaa somessa - ymmärrätkö miksi?

21.02.2020 08:15 - Reija Saarinen

Videosta päätellen parin rakkaus kukoistaa.

Kim Kardashian, 39, ja hänen aviomiehensä Kanye West, 42, jakoivat intohimoisen hissisuudelman shoppailureissullaan Ranskassa.

Kardashian itse jakoi kyseisen pätkän omassa Instagram-storyssaan, mutta sen jälkeen se on saanut uuden elämän muun muassa Twitterissä.

Pätkässä nähdään siis kuinka hissi laskeutuu alas. Hississä Kardashian ja West sen sijaan ovat intoutuneet intohimoiseen suudelmaan, joka loppuu siihen hetkeen, kun hissin ovet aukeavat ja molemmat katsovat nauraen kameraan. 

Videon alussa nähdään hissin ovien kautta heijastus, joka paljastaa, että mukana on myös assistentti. Ilmeisesi video on siis suunniteltu tarkoin. Ja totuus onkin, että itse suudelma ei ole se, joka huomion on lopulta kiinnittänyt, vaan suurimman huomion on saanut Westin käytös. 

Videon lopussa nimittäin nähdään, kuinka West lähtee hissistä ja jättää vaimonsa kantamaan suuret ostoskassit. Miehen epäkohtelias teko on saanut ihmiset kummastelemaan.

"Kanye todellakin jätti Kimin hissiin noiden kassien kanssa."

"Miksi hän teki noin?"

"Onko Kanye tosissaan?"

Ymmärrätkö sinä kiivaan keskustelun? Pätkän pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West kiusallisessa tilanteessa pusukamerassa - some sekosi

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi erilaisen videon ja seuraajat ihastuivat: "Kerrankin jotain muuta"

Kilpailut

Uusimmat