Kuva: AOP

Meghan Marklella ja prinssi Harrylla on varasuunnitelma palatsissa - mahdollisuus palata monarkiaan

24.02.2020 17:15 - Milena Raappana

Meghan Markle ja prinssi Harry tiedottivat tulevaisuuden suunnitelmistaan nettisivuillaan.

Brittihovin Meghan Marklen ja prinssi Harryn ympärillä vellova draama ei ole täysin vielä hiipunut. Pariskunta, joka ilmoitti tammikuussa jättävänsä kuninkaallisen sisäpiirin ja luopuvansa titteleistään, kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan. 

Sussex Royal -sivustolla julkaistussa tiedotteesta ilmenee, että kaksikolla on varasuunnitelma, jonka avulla he voisivat mahdollisesti palata Britannian monarkian hoiviin.

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi lausunnossa olevan viitteitä siitä, että vetäytyminen hovin piiristä ja taloudellinen itsenäisyys saattaisivat olla vain väliaikainen ratkaisu. 

Lausunnon alussa nimittäin lukee:

"Olemme sopineet, että Sussexin herttuan ja herttuattaren uudistetut roolit alkavat keväällä 2020 ja käsitellään uudestaan 12 kuukauden jälkeen".

Harryn ystävä kertoi Vanity Fair -julkaisulle, että kaksikolla "on varasuunnitelma palatsissa", jos siirtymä heidän uuteen elämäänsä ei menekään suunnitelmien mukaan tai heidän parisuhteessaan tapahtuisi jotain ikävää.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen) 

(kuva: AOP)

Lausunnosta myös ilmenee, että "kuninkaallinen"-sanan käyttö on aiheuttanut kärhämää Meghanin, Harryn ja kuningatar Elisabetin välille. Kuningatar kieltää Yhdysvaltoihin muuttanutta kaksikkoa käyttämästä sanaa, mikä on ongelmallista, sillä pariskunnan brändi on rakennettu "Sussexin kuninkaalliset"-nimityksen ympärille.

Vaikka Meghan ja Harry ovat taipuneet kuningattaren tahtoon, tiedotteesta ilmenee, että asiasta on väännetty kättä. 

"Vaikka monarkialla tai valtioneuvoston kanslialla ei ole toimivaltaa sanan "kuninkaallinen" käytössä ulkomailla, Sussexin herttua ja herttuatar eivät aio käyttää "Sussexin kuninkaalliset" tai kuninkaallinen-sanan toisintoa millään alueella (joko Britanniassa tai muualla), kun siirtymä alkaa keväällä 2020". 

Tämä tarkoittaa sitä, että Meghanin ja Harryn tekemät tavaramerkkihakemukset poistetaan. 

Lue myös: Prinssi Harry yritti keskustella kuningattaren kanssa ennen shokkiuutista - tapaaminen estettiin

Lue myös: Meghan Marklen isä todistaa tytärtään vastaan oikeudessa - paljastanut jo kaksikon välisiä viestejä

Lähteet: Cosmopolitan, Vanity Fair, Sussex Royal

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat