Kuva: AOP

Kylie Jenner ei voi enää nähdä kohukaunotarta - "Kerran selkäänpuukottaja, aina selkäänpuukottaja"

26.02.2020 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jennerille perhe on tärkeämpi kuin ystävyys Jordyn Woodsin kanssa.

Noin vuosi sitten meikkimoguli Kylie Jenner, 22, heitti parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin ulos asunnostaan, kun hän sai tietää Woodsin pettäneen hänen sisartaan Khloé Kardashiania tämän miehen kanssa. Woods ja Tristan Thompson nähtiin kuhertelemassa juhlissa ja nainen jatkoi juhlintaa vielä Thompsonin kotona jääden sinne yöksi. 

Jenner ja Woods eivät ole olleet tekemisissä skandaalin jälkeen ja nyt Jenneria lähellä oleva lähde on paljastanut The Blast -julkaisulle, että Jenner oli tilanteesta aluksi hämillään.

- Jenner ei aluksi tiennyt, mitä tehdä, kun Jordyn rikkoi Kardashianin perhettä. Lopulta perhe pyysi Jenneria pysymään erossa Jordynista, sillä heidän mielestään "jos ihminen on kerran selkäänpuukottaja, hän on aina sitä". Tuo tilanne ei vain tuhonnut Jennerin ja Jordynin ystävyyttä, vaan vaikutti vahvasti koko perheeseen.

Jordyn Woods (vas.) ja Kylie Jenner (oik.) olivat pitkään parhaat ystävät. (kuva: AOP)

Kylie saattaa kuitenkin kaivata ystäväänsä.

- Kylie on suuri rakastaja ja hän saattaa kaivata entistä ystäväänsä, mutta hänen perheensä on tärkeämpi. Tuo skandaali oli Jennerillekin valtava shokki ja hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin jättää ystävyys taakseen, sillä Kardashianit eivät halua Woodsia enää lähelleen. 

Woods oli pettämiskohun takia tehnyt valheenpaljastustestin, jonka mukaan hän ei koskaan harrastanut seksiä Thompsonin kanssa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Khloé Kardashiania piikitellyt eksä meni kihloihin - "Khloélla ei ollut asiasta aavistustakaan"

Lue myös: Jordyn Woods teki valheenpaljastustestin - harrastiko kaunotar seksiä Tristan Thompsonin kanssa?

Lue myös: Khloé Kardashianin mies sortui taas pettämään - muhinoi Kylie Jennerin parhaan ystävän kanssa

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat