Kuva: Roy Kokkonen

Olga Temonen Salatut elämät -vuosistaan: ”Rooli oli vähän leimaava ja söi muita töitä"

05.03.2020 08:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Olga Temonen ei ole Salkkareiden fani, mutta hänellä on lämpimät muistot sarjassa näyttelemisestä.

Suosikkisarja Salatuista elämistä valkokankaalle ponnistanut Olga Temonen, 42, näyttelee pääosaa ensi viikolla ensi-iltaan tulevassa elokuvassa Aika jonka sain. Temonen kertoi rankasta roolistaan Voice.fi:n haastattelussa. Voice.fi:n haastattelussa näyttelijä intoutuu muistelemaan aikaa Salkkareiden kuvauksissa. Sarjan parissa vietetyistä vuosista on jäänyt hyvät muistot.

- Salkkarit-ajasta on hyvät muistot. Siinä sai todella paljon rutiinia, ja sarjan tekeminen oli hirveän mukavaa, Temonen kertoo Voice.fi:lle.

Sarja oli Temoselle paitsi ponnahduslauta kuvaruutuun, myös hyvä koulu.

- Näyttelijöillä on harvoin mahdollisuus nähdä itsensä lähes heti ruudusta. Katsoin aina edellisen viikon nauhat läpi ja analysoin työskentelyäni.

Sarjan fani hän ei kuitenkaan ole. 

- En seuraa sarjaa, enkä seurannut silloinkaan, kun siinä itse näyttelin. Hevosihmiset eivät ole siihen aikaan kotona, Temonen naurahtaa.

Hauska kohtaaminen Samuli Edelmannin kanssa

Rooli Salatuissa elämissä sopi naisen sen aikaiseen elämäntilanteeseen hyvin.

- Rooli sarjassa oli toki vähän leimaava ja söi muita töitä. Mutta tämänkokoisessa maassa ei voi hirveästi töitä valikoida. TV-työ sopi paremmin aikatauluihini, koska haluan olla monessa mukana. Teatterityö taas on hyvin sitovaa ja aikaa vievää, Temonen kertoo.

Temonen kertoo myös hauskan tarinan uransa alkuajoilta.

- Urani alkuvaiheilla tein keikkatöitä maskeeraajana ja kahvinkeittäjänä eri tuotannoissa. Tapasin eräällä maskikeikalla Samuli Edelmannin ensimmäisen kerran. Siinä kohtaa tuli sellainen amerikkalainen ”kaikki tarjoilijat ovat näyttelijöitä” -fiilis, Temonen sanoo.

Itseironiaa ei näyttelijältä puutu.

- Muistan sanoneeni Edelmannille, että itse asiassa olen näyttelijänkoulutuksen saanut ihminen, mutta olen täällä nyt maskeerajana. Se kertoo vähän siitä, millainen ihminen olen. Osaan monta asiaa, mutta en yhtäkään hyvin, Temonen nauraa.

Aika jonka sain saa ensi-iltansa 13.3. Katso elokuvan traileri alta tai täältä:

Lue myös: Olga Temonen rankoista kuvauksista: 'Tuukka pystyi unohtamaan parisuhteemme työaikana'

Lue myös: Olga Temosen julkaisemaan kuvaan voi moni pariskunta samaistua: "Laatuaikaa"

Lue myös: Olga Temonen pääroolissa miehensä uutuuselokuvassa: "Jouduin ehdottamaan itseäni siihen"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat