Kaikki artikkelit

Britney Spearsilla on kaksi yhteistä lasta entisen puolisonsa Kevin Federlinen kanssa. Hän toivoo saavansa välit korjattua lapsiinsa.
Britney Spears syyttää teini-ikäisiä poikiaan vihamielisestä asenteesta.
Nicki Minaj tuomitsi täysin sen, että Federline oli hyödyntänyt mediaa entistä vaimoaan Britney Spearsiä vastaan.
Britney Spears ja Kevin Federline väittelevät sosiaalisessa mediassa siitä, haluavatko heidän lapsensa oikeasti olla tapaamatta äitiään.
Britney Spears ottaa jälleen kantaa hänen ex-aviomiehensä väitteeseen, jonka mukaan tähden lapset eivät halua tavata äitiään.
Britney Spearsin ex-aviomiehellä Kevin Federlinella ei ollut kovin hyvää sanottavaa pop-tähden suhteesta omiin lapsiinsa.
Spears myös kommentoi kohuja, joissa pop-tähden väitettiin siirtyvän synnytyksestä nopeasti bile-elämään, kun hän juhli seurapiirijulkkis Paris Hiltonin ja näyttelijä Lindsay Lohanin kanssa.
Poppari joutui viettämään kaksi viikkoa karanteenissa, jotta Federline antoi hänen tavata heidän yhteisiä lapsiaan.
13-vuotias Jayden Federline haukkui isoisäänsä rajuin sanoin Instagram-livevideossaan.
Spears on kertonut, että ei ole hänen ongelmansa, jos Kevin Federlinella on niin paljon lapsia.
2000-luvun alussa Kevin Federline toimi taustatanssijana popparille. Suhde syveni nopeasti rakkaudeksi.
Riita poikki ja futista tiiraamaan! Näin tuumasivat Britney Spears ja Kevin Federline.
Mediassa on kohistu parin päivän ajan Britney Spearsin esikoispojan oikeasta isästä. Nyt popparin lähipiiriläiset kertovat asian olleen pelkkää huijausta. Jutun takana on mitä ilmeisimmin taparikollinen, joka on tehtaillut muitakin haastehakemuksia eri julkkisten nimissä.
Britney Spearsin entinen lanko väittää, ettei Kevin Federline olekaan poptähden vanhimman pojan oikea isä.
Britney Spearsin ex-aviomiehen täti on innostunut kirjoittamaan aikuisviihdettä. Inspiraation lähteenä on toiminut tietenkin sukulaispoika sekä pop-tähtönen itse.
Britney Spearsin entisen aviomiehen Kevin Federlinen isoisä Earl Story paikkailee heikkoa rahatilannettaan kauppaamalla nettihuutokaupassa muun muassa Britneyn ja Kevinin hääkutsua.