Kuva: AOP

Jennifer Aniston on 51-vuotiaana huippukunnossa - personal trainer paljastaa treeniohjelman

08.03.2020 14:15 - Roy Kokkonen

Jennifer Anistonin personal trainer paljastaa kuinka 51-vuotias näyttelijä pitää itsensä kunnossa.

Näyttelijä Jennifer Aniston näyttää upealta 51-vuotiaana. Syy löytyy intensiivisestä treeniohjelmasta ja kovasta työstä, hänen kuntovalmentajansa Leyon Azubuike kertoo.

- Aniston rakastaa treenin intensiteettiä, Azubuike kertoo.

Valmentajan mukaan Aniston lähtee treeneihin aina täydellä teholla. On kuitenkin yksi asia, johon valmentaja ei ollut tyytyväinen yhteistyön alkuvaiheilla.

- Hän suhtautuu treeneihin kuin elämään. Hän keskittyy 150 prosenttisesti, eikä jätä kiveäkään kääntämättä. Aluksi hän ei ihastunut hyppynaruun, mutta nyt hän on sen kanssa kuin peto. Aniston on yksi maailman kauneimmista ihmisistä, joten haluan pitää hänet huipulla, Azubuike kehuu.

Valmentajan mukaan treeniohjelmassa yhdistellään eri asioita. Ohjelma koostuu ylä- ja alavartalon treeneistä, kiertävistä liikkeistä, nyrkkeilystä ja hyppynaruhyppelystä.

Azubuiken mukaansa he ovat työskennelleet Anistonin kanssa sen verran pitkään, että nyt he joutuvat keskittymään päivittäisten treenien vaihtelevuuteen.

Personal trainer vertaa Anistonin valmentamista huippu-urheilijan valmentamiseen. Hänen mukaansa Aniston on jo huipulla, joten hänen tehtävänsä on tällä hetkellä pitää Aniston siellä.

Lue myös: Kuin kaksi marjaa - Courteney Cox sonnustautui Jennifer Anistoniksi

Lue myös: Jennifer Aniston, 51, sai julkaisemillaan kuvilla somen sekaisin: "Olet niin kuuma"

Lähde: Celebrity Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat