Kuva: AOP

Keira Knightley ei suostu enää alastonkohtauksiin - 'Nuorempana ne olivat mukavuusaluettani'

09.03.2020 11:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Tuleva elokuva on saanut Keira Knightleyn miettimään omaa suhdettaan mallina olemiseen ja elokuvien alastonkohtauksiin.

Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu näyttelijä Keira Knightley, 34, kertoo Financial Timesin haastattelussa, kuinka äidiksi tuleminen on muuttanut hänen työelämäänsä. Näyttelijä nähdään seuraavaksi 1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa Misbehaviour, joka kertoo feministien mielenosoituksista vuoden 1970 Miss Maailma -kilpailussa.

Knightley kertoo lähteneensä elokuvaan naisasialiikkeen 100-prosenttisena kannattajana. Hän näyttelee Sally Alexanderia, joka keskeyttää kauneuskilpailun leluaseilla ja jauhopommeilla yhdessä aktistiryhmänsä kanssa.

- Lähdin mukaan naisasialiikkeen täytenä kannattajana. Mutta silti saan elantoni olemalla malli ja esiintymällä punaisilla matoilla, Knightley sanoo.

Näyttelijän mukaan hän on kokenut punaisella matolla tilanteita, joissa on tuntenut olevansa "kuin koiranäyttelyssä v*tun karmivien kameroiden kanssa".

Haastattelussa Knightley kertoo, ettei halua enää tehdä alastonkohtauksia elokuviin. 

- Nuorempana olin aina mukavuusalueellani niitä kuvattaessa. En koskaan tehnyt mitään, mikä ei tuntunut hyvältä. Olen todella tyytyväinen vartalooni, se on tehnyt mahtavia asioita. Mutta en enää halua seistä alastomana koko kuvausryhmän edessä, Knightley sanoo.

Näyttelijän mukaan internet on vaikuttanut alastonkohtauksien leviämiseen.

- Aiemmin seksikohtaukset kuvattiin erillään elokuvasta, ja siinä oli järkeä. Korkeintaan joku roskalehti kiinnitti siihen erikseen huomiota. Nykyisin koko kohtauksen voi irroittaa kontekstistaan, ja sitten se on jollakin pornosivulla.

Katso Misbehaviourin traileri alta tai täältä:

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Keira Knightley on raskaana - ilouutinen paljastui punaisella matolla

Lue myös: Keira Knightley ei kestänyt itseensä kohdistuvaa kritiikkiä - mureni täysin suosikkileffan jälkeen

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat