Kuva: All Over Press

Will Smithin tytär sulki itsensä vuorokaudeksi laatikkoon - esitys kertoo artistin ahdistuksesta

14.03.2020 10:45 - Ella Haura

Artisti Willow Smithin performanssi sai netissä yli miljoona katsojaa.

Will Smithin, 51, ja Jada Pinkett Smithin, 48, tytär Willow Smith, 19, loi poikaystävänsä kanssa esittävän nykytaideteoksen The Anxiety, uutisoi The Washington Post. Laulaja Willow Smith ja hänen poikaystävänsä Tyler Cole, 21, lukkiutuivat lasiseen huoneeseen vuorokauden ajaksi, millä pari halusi kuvata kokemaansa ahdistuneisuutta.

Willow Smith ja Tyler Cole esittivät teoksessaan ahdistuksen kahdeksan vaihetta puhumatta lainkaan. Pariskunnalla oli mahdollisuus pieniin taukoihin esityksen aikana syömistä ja vessakäyntejä varten.

Esitys oli seurattavissa suorana Twich-sivuston kautta, jossa se keräsi yli miljoona katsojaa. Lasikoppi sijaitsi The Geffen Contemporary at MOCA -nykytaidemuseossa Los Angelesissa.

E!News julkaisi Youtube-tilillään videon, jossa näytetään pätkiä huomiota saaneesta performanssista. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Räväkästä tyylistään tunnettu artisti Willow Smith julkaisi jo kymmenenvuotiaana hitin Whip My Hair. Teinilaulaja on myös näytellyt useissa elokuvissa.

Lue myös: 18-vuotias laulajakaunotar haaveilee polyamorisesta suhteesta: "Rakastan miehiä ja naisia"

Lue myös: Will Smith kommentoi tyttärensä kuukautisia asiattomasti, vaimo kertoo: "On mennyt liian pitkälle"

Lähde: The Washington Post, E!News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat