Kuva: AOP

Will Smith kommentoi tyttärensä kuukautisia asiattomasti, vaimo kertoo: "On mennyt liian pitkälle"

27.11.2019 10:15 - Iiro Myllymäki

Willow Smith on joutunut sanomaan isälleen napakasti takaisin.

Näyttelijä Will Smithin, 51, vaimo Jada Pinkett Smith, 48, on tehnyt paljastuksia siitä, miten mies on suhtautunut heidän tyttärensä Willow’n, 19, kuukautisiin. Nainen on sanonut miehelleen, että tämän tulisi antaa hänen opettaa tytärtään näissä asioissa, sillä miehellä ei välttämättä ole oikeanlaista lähestymistapaa asiaan.

Jada kuitenkin kertoo, että Will on päätynyt möläyttelemään epäasiallisia ja ”hulluja” kommentteja.

- Me Willow’n kanssa opetamme häntä ennen kuin hän pääsee sanomaan niitä asioita mihinkään muualle. Hän on juuri sellainen, että hän kertoo kaikenlaisia tarinoita ja joskus menee liian pitkälle, Jada Pinkett Smith sanoo.

Jada Pinkett Smith (kuva: AOP)

Nainen kertoo, että Willow on joutunut läksyttämään isäänsä tämän sanomisista aiheen tiimoilta.

- Will saattaa sanoa, että ”sinulla on varmaan PMS-oireita” ja Willow sanoo painokkaasti, että noin ei saa sanoa, Jada kertoo.

Kuukautiskeskustelua käytiin Jada Pinkett Smithin luotsaamassa Red Table Talk -ohjelmassa, jossa vieraana oli aiemmin kuukautiskommenteillaan kohauttanut räppäri T.I.. Mies oli aiemmin kertonut, että hänellä on tapana mennä vuosittain tyttärensä kanssa gynekologille tarkastamaan, että tämän immenkalvo on vielä puhkeamatta. T.I. selvensi lausuntoaan Red Table Talk -ohjelmassa, ja hänen kommenteistaan voit lukea lisää tästä jutusta.

Lue myös: Will Smith elämänsä ensimmäisessä muotimainoksessa: "Näiden tyyppien pitää olla hulluja"

Lue myös: 18-vuotias laulajakaunotar haaveilee polyamorisesta suhteesta: "Rakastan miehiä ja naisia"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat