Kuva: Emmi Moilanen

Etäsuhteessa elävä Sini Yasemin suuttui rakkaansa yllätyksestä: "Se tunne yllätti minut"

17.03.2020 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaikki eivät ole ylllätysten suuria ystäviä.

NRJ:n Julianna Jokelan Lovezone-podcastissa laulaja Sini Yasemin kertoi ajatuksiaan ja kokemuksiaan etäsuhteesta sekä mustasukkaisuudesta.

Sini Yaseminin elämässä tilanne on se, että hän asuu rakkaansa kanssa eri maissa. Yhtä on pidetty nyt noin vuoden verran. 

Etäsuhde on tuonut suhteeseen toki omat haasteensa, mutta Sini Yasemin kiittelee etenkin nykyistä teknologiaa siitä, että kommunikointi on helppoa.

- Ollaan onnekkaita siitä, että meillä on niin huipputeknologia käytössä. Voidaan puhua videopuheluita ja laitella ilmaisia viestejä. Haastavaa siitä tekee se, että olen muusikko eikä minulla ole mitään säännöllistä aikataulua. Kumppanillani sen sijaan on todella tiukka aikataulu omassa työssään. Se tuo paljon haasteita, Sini Yasemin kertoo Jokelalle. 

Etäsuhde on vaikuttanut myös Sini Yaseminiin. Hän on nimittäin löytänyt itsestään täysin uuden puolen, mustasukkaisuuden. 

- En ole koskaa aiemmin ollut lainkaan mustasukkainen. Se on ollut sellaisia asia, josta olen suhteissani saanut möys kuulla. Tämän suhteen aikana minussa on herännyt tällainen uusi mustasukkainen puoli. Olen joutunut sen kanssa nyt painimaan. Mutta siinäkin auttaa, kun myöntää sen ja kertoo toiselle rehellisesti omista tunteistaan. 

Sini Yasminin mukaan hän muistaa hyvin selvästi sen ensimmäisen kerran, kun tunne nosti suhteen aikana päätään. 

- Se tuli ihan kirkkaalta taivaalta. Minä oikein kiehuin, enkä tiennyt miten päin minun pitäisi olla. Vaikka samalla tiesin, ettei tässä oikeasti ole mitään hätää. 

Sini Yasemin kertoo podcastissa myös inhoavansa yllätyksiä. Hän haluaa, että ohjat ovat hänen omissa käsissään. Kumppani ei kuitenkaan kyseistä väitettä purematta niellyt ja järjesti rakkaallen melkoisen jekun.

- Me puhuttiin jokin aika sitten sanoista, joita ei voi sietää. Sanoin sitten, etten tiedä mitään hirveempää kuin sen, että joku kutsuu minua sanalla beibs. Jatkoin vielä, että pahinta olisi, että joku tulisi minua esimerkiksi lentokentälle vastaan ilmapallojen ja sydämien kanssa. 

- No, siitä meni muutama viikko ja menin sitten Pariisiin. Tekstailin hänen kanssaan ja sovimme, että näemme sitten hänen luonaan. Kun sitten tulin siihen lentokentän ulkopuolelle niin hän seisoo siellä velhoasuun pukeutuneena sellaisen järjettömän ison beibs-kyltin kanssa. Mä menin ihan punaiseksi ja suutuin. Mun ensimmäinen reaktioi oli se, että mä käännyin ja lähdin kävelemään takaisin sisään, Sini Yasemin kertoo nauraen.

Tilanne kuitenkin rauhoittui pian ja nyt asialle voi hyvinkin nauraa.

- Se tunne yllätti minut, sillä olin oikeasti vihainen. Mutta saatiin tästä hauska tarina kerrottavaksi. 

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Uupumus aiheutti laulaja Sini Yaseminille valveunet, varoituksen psykoosista ja valaistumisen

Kilpailut

Uusimmat