Kuva: AOP

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin lapsilla ei saa olla parasta ystävää koulussa - syy yllättää

17.03.2020 14:15 - Milena Raappana

Tällä kertaa sääntö ei tule monarkkialta, vaan lapsien koululta.

Kuninkaallisilla on paljon tiukkoja sääntöjä, jotka saattavat kuulostaa tavallisen kansalaisen korvaan jopa surullisilta ja rajoittavilta. Säännöt koskevat tietysti myös monarkkiaan kuuluvia lapsia, kuten prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen prinsessa Charlottea, 4, ja prinssi Georgea, 6. 

Yksi prinsessaa ja prinssiä koskeva sääntö on, ettei heillä saa olla parhaita ystäviä koulussa. Vaikka periaate kuulostaa todella kuninkaallisen tiukalta, sääntö tulee itseasiassa koulun suunnalta ja ei ole todellisuudessa niin surullinen, mitä aluksi saattaisi ajatella. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi, että Charlotten ja Georgen koulussa Thomas’s Batterseassa on sääntö, etteivät oppilaat saa valikoiden kutsua luokkatovereitaan esimerkiksi juhliin. Säännöllä pyritään kannustaan oppilaita olemaan ystävällisiä ja ajattelevaisia kaikkia kohtaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brittiläinen toimittaja Jane Moore kehui koulua juurikin siitä syystä, että se keskittyy lempeyteen. 

- Jos lapsellasi on juhlat käytäntö on, että hän ei saa antaa kutsuja luokassa ellei jokainen lapsi luokassa ole kutsuttu, mikä on mielestäni hyvä asia, koska kukaan ei tunne oloaan poissuljetuksi, Moore selitti Loose Women -julkaisulle The Mirror -uutispalvelun mukaan. 

Moore kertoi myös, että koulussa on kaikkialla kehotuksia ystävällisyyteen, ja parhaiden ystävien hankkimisen sijaan he painottavat yhdessäoloa ja kaikkien ottamista mukaan.

Lue myös: Monopoli on kielletty, turkista ei saa pitää - kuninkaalliset noudattavat lukemattomia sääntöjä

Lue myös: Tiesitkö? Kuninkaalliset, jotka eivät ole arastelleet ottaa tatuointeja

Lähteet: The Cosmopolitan, The Mirror

Uusimmat