Kuva: AOP

Koronavirus iski myös Frendien odotettuun paluuseen, fanit musertuivat: "Tehkää se Skypellä"

19.03.2020 19:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Frendien erikoisjakson tuotanto siirtyy koronaviruksen takia.

Koronaviruspandemia on pysäyttänyt elokuva- ja tv-tuotannot lähes kokonaan. Viimeisin isku kohdistuu kulttimaineessa olevaan Frendit-sarjaan, joka on tekemässä odotettua paluuta kuvaruutuihin. Kaikki kuusi roolihahmoa on tarkoitus nähdä jälleen kerran yhdessä ensi kerran sitten vuoden 2004. Erikoisjaksosta tiedetään sen verran, että se on käsikirjoittamaton ja esitetään HBO Max -palvelussa.

Erikoisjakso oli tarkoitus kuvata ensi viikolla, mutta koronavirustilanne pakottaa tuotannon jäihin, kertoo The Hollywood Reporter. Lehden mukaan jaksot kuvataan vielä, mutta tuotantoa päästään jatkamaan aikaisintaan toukokuussa.

Uutinen tuotannon viivästymisestä on saanut sarjan fanit surullisiksi, mutta suurin osa ymmärtää tilanteen. Monet kommentoivat asiaa Twitterissä.

"Maailmani loppuu."

"Tehkää se Skypellä!"

"Voi ei"

"Olen pahoillani."

Kaikille näyttelijöille on maksettu valtavat summat rahaa paluusta. Lähteiden mukaan jokainen näyttelijä tulee tienaamaan jopa 3 miljoonaa dollaria, eli noin 2,7 miljoonaa euroa per jakso. 

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Koronavirus on estänyt elokuvien julkaisua ja tuotantoa ympäri maailmaa. Muun muassa seuraavan James Bond-elokuvan ensi-ilta on siirretty marraskuulle. Katso täältä, mitkä muut tv-sarjat ja elokuvat viivästyvät.

Lue myös: Elokuvien ja sarjojen ensi-illat siirtyvät jopa vuodella - lista tuotannoista, joihin korona vaikuttaa

Lue myös: Suomalaiskauppias otti ilon irti vessapaperimaniasta - erikoinen veto nettikaupassa

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat