Kuva: Toni Lund

Ressu Redfordin, 58, ulkonäköä kommentoidaan kapakoissa - "Monille pituuteni on yllätys"

19.03.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Iskelmätähti kertoo, että hän saa ulkonäöstään pääsääntöisesti positiivista kommenttia.

Laulaja Ressu Redford, 58, oli etenkin 1980- ja 1990-luvuilla suuren ihannoinnin kohteena paitsi kappaleidensa, myös ulkonäkönsä vuoksi. Mies kertoo saavansa edelleen monenlaista kommenttia omasta ulkonäöstään.

- Tulee kehuja, mutta tulee kaikkea muutakin. Joku saattaa sanoa, että ”v*ttu sä olet vanhentunut”. Kaikenlaista. Ihmisillä on tarve ilmaista omia mielipiteitään, eivätkä ne aina ole positiivisia, mutta suurimmaksi osaksi ovat, Ressu Redford kertoi Voice.fi:n haastattelussa Iskelmä Gaalassa helmikuun lopussa.

Negatiivissävytteisiä kommentteja mies saattaa kuulla tuntemattomilta esimerkiksi kapakoissa. Ihmiset saattavat ilmaista yllättyneensä jostakin asiasta miehen ulkonäössä. Yksi asia, joka monia Redfordin ulkonäössä yllättää on hänen pituutensa. Mies on 168 senttimetriä pitkä.

- Olen sitten monta kertaa sanonut, että täytän kyllä julisteen ja postikortin. Monille pituuteni on yllätys. Esimerkiksi tv:ssä mittasuhteet katoavat, niin ihmiset eivät välttämättä voi tietää, millainen ihminen sitten livenä on, Redford sanoo.

Ressu Redford on viime vuosina nähty esimerkiksi MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa vuosi sitten. Redford teki paluun soolouralleen tammikuussa 2019. Viimeisimpänä mieheltä on julkaistu single En voi elää niin viime lokakuussa.

Lue myös: Arttu Wiskari muisteli ystäväänsä Olli Lindholmia Iskelmä Gaalassa: "Hän aina v*ttuili minulle"

Lue myös: Elastinen yllätettiin totaalisesti Iskelmä Gaalassa - räppäri puhkesi leveään hymyyn!

Kilpailut

Uusimmat