Kuva: Yle

Tänään tv:ssä: Suomalaisen komediasarjan odotettu toinen kausi alkaa

25.03.2020 07:15 - Henna Koste

Modernien miesten edesottamuksia päästään jälleen seuraamaan uuden tuotantokauden verran.

Modernit miehet -sarjan toinen tuotantokausi starttaa tänään. Mukana ovat tutut kasvot ensimmäiseltä kaudelta eli Eero Milonoff (Jarkko), Iikka Forss (Matti), Tommi Rantamäki (Tuomas) ja Jarkko Niemi (Pete), Matleena Kuusniemi (Taina) ja Jenni Banerjee (Pihla).

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi oli ehdolla Kultaisen Venlan saajaksi parhaan komediasarjan sarjassa. Modernit miehet oli yksi katsotuimpia sarjoja Yle Areenassa vuonna 2019.

Keitä modernissa maailmassa vaatimusten ristipaineissa painiskelevat miehet ovat? Näin Yle kuvailee heitä tiedotteessaan:

Matti (Iikka Forss) on pihi mies, joka uskoo järjestykseen, ennustettavuuteen ja exceliin. Matti tietää, miten työpaikan tehokkuuspalkinto pitäisi jakaa. Vaikka Matti onkin toimintatavoiltaan varsin konservatiivinen, niin aika ajoin puheen tasolla käy ilmi, että kaikki miehen menneisyydessä ei ole ollut niin ortodoksista kuin voisi luulla.

Jarkko (Eero Milonoff) on "ohjaaja", joka haaveilee breikkaamisesta isosti, mutta ajaa salaa taksia. Ulkoisin keinoin itsensä rakentava Jarkko on osin neuroottinen ja kummallisista asioista inhoa tunteva, mutta silti omasta mielestään miehisistä miehistä miehisin.

Pete (Jarkko Niemi) on suvaitsevaisuuden ja maailmanparannuksen varaan itsensä rakentava mies, joka asuu kahden äitinsä luona. Pete tietää mitä muiden pitäisi tehdä, jotta maailman ja hänen asiansa olisivat paremmin, mutta ei välttämättä ole kuitenkaan itse koskaan valmis ottamaan sitä viimeistä ratkaisevaa askelta.

Tuomas (Tommi Rantamäki) on exän tossun alla oleva ylikiltti varakas herrasmies. Tuomas on joustava ja antaa lopulta aina periksi. Tuomas on helposti houkuteltavissa mukaan tempauksiin, vaikka sisäinen ääni käskisikin laittaa vastaan.

Modernit miehet

21.00

Yle TV2

Lue myös: Näyttelijöiden toistuva moka nauratti Sunnuntailounaan kuvauksissa: ”Siitä tuli yleinen hysteria"

Kilpailut

Uusimmat