Kuva: AOP

Alaston Madonna avautuu tuoreella somevideolla koronaviruksesta - seuraajien huomio aivan muualla

23.03.2020 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Julkaisu on kerännyt hurjasti tykkäyksiä sekä kommentteja.

Koronavirus on muuttanut elämämme muutamassa viikossa täysin. Ihmisiä kehotetaan pysymään kodeissaan ja sen vuoksi monet tapahtumat, kuten keikat ja teatteriesitykset on peruttu.

Moni julkisuudesta tuttu ihminen on myös ottanut jollain tavalla kantaa vallitsevaan tilanteeseen. Osa kehottaa ihmisiä pysymään kotona, osa taas kertoo omia ajatuksiaan ja mietteitään asiasta.

Myös Madonna, 61, avautui omalla Instagram-tilillään koronaviruksesta. Sen hän teki alastomana kylpyammeessa. Julkaisemassaan pätkässä hän muun muassa toteaa, että koronavirukselle ei ole väliä, oletko rikas vai köyhä, sillä sen edessä olemme kaikki tasa-arvoisia.

"Covid-19 ei piittaa siitä, kuinka rikas olet. Kuinka kuuluisa, hauska tai fiksu olet. Minkä ikäinen olet tai missä asut. Niillä asioilla ei ole väliä ja juuri siksi se on erittäin hyvä tasa-arvoistaja. Se tekee meistä tasa-arvoisia monessa suhteessa ja juuri se on samaan aikaan ihanaa ja kamalaa," Madonna toteaa julkaisussaan.

Ikävä kyllä naisen sanoma ei ole se asia, joka on saanut eniten huomiota. Suurin osa on nimittäin kiinnittänyt huomiota naisen ulkonäköön. 

"Mitä olet tehnyt kasvoillesi?"

"Olit ennen niin kaunis. Mitä tapahtui?"

"Kenen naama sinulla on päälläsi?"

"Nuo eivät ole kasvot, jotka minä tunnen."

Millaisia ajatuksia julkaisu sinussa saa aikaan? Pääset katsomaan sen alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Madonna teki yllättävän tarjouksen Meghan Marklelle ja prinssi Harrylle: "Älkää karatko Kanadaan"

Kilpailut

Uusimmat