Kuva: Instagram: @loveisblindnetflix

Netflixin huippusuosittu rakkausreality saa jatkoa - tekijät haluavat tehdä formaatista globaalin

25.03.2020 16:45 - Milena Raappana

Onko rakkaus sokea? -ohjelman toisen tuotantokauden julkaisu on suunniteltu ensi vuodelle.

Suoratoistopalvelu Netflixin suosittu tosi-tv-ohjelma Onko rakkaus sokea? saa jatkoa. 

Harper's Bazaar -julkaisu uutisoi, että ohjelman toinen tuotantokausi on vahvistettu, ja tekijäkaartin olevan valmis tekemään kausia lisää kymmenittäin. 

Ohjelmassa seurataan sinkkuja, jotka tutustuvat toisiinsa näkemättä toisiaan ja treffaillen eräänlaisissa hyteissä. Itselleen mieluisan kumppanin näkee vasta, kun on valmis vastaamaan myöntävästi kosintaan. 

Osa löytää nopeasti toisensa, osalla kestää hieman pidempään ja osa jää ilman kumppania. Toisiinsa sitoutuneet parit lennätetään trooppiseen lomakohteeseen, jossa he saavat nauttia toistensa seurasta, mutta myös näkevät toiset parit. Lomailun jälkeen on aika astua normaaliin elämään, tutustua puolinson lähpiiriin ja katsoa, miten suhde kestää arjen. Ultimaattinen testi tulee kuitenkin alttarilla, kun kaksikon pitää päättää, jatkavatko he yhdessä avioliitossa vai erkanevatko heidän tiensä. 

Toisen tuotantokauden uumoillaan ilmestyvän ensi vuoden puolella ja myös kolmatta kautta suunnitellaan. Tarkkaa julkaisupäivämäärää jatkolle ei kuitenkaan olla kerrottu. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Onko rakkaus sokea? -ohjelman tekijä Chris Coelen kertoi aiemmin Oprah.Mag.com-julkaisulle haluavansa nähdä toisen tuotankauden tai jopa 12. kauden. Hän myös sanoi Variety-julkaisun haastattelussa näkevänsä tosi-tv-ohjelman kasvavan maailmanlaajuiseksi. 

- Idea on, että lopulta viemme tämän muihin maihin - se on todella globaali. On monia paikkoja, johon sen voisi viedä. Chicago on erinomainen paikka tutkittavaksi, kuten myös New York, Boston, Houston. On niin monia erilaisia paikkoja, jonne voisimme mennä. Ja kuten sanoin, myös maan ulkopuolella, Coelen kuvaili. 

Ensi vuonna siis jälleen kokeillaan, onko rakkaus sokea ja miten vahvan tunnesiteen luoneet pariskunnat selviävät fyysisen olemuksen ja yhteiskunnan tuomien vaatimusten ja paineiden astuessa kuvaan. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Voiko ihminen rakastua näkemättä toista? Tuleva Netflixin tosi-tv-sarja herättää mielipiteitä

Lue myös: Temptation Island Suomi alkoi ja Twitter repesi - kokosimme iskevimmät kommentit

Lähde: Harper's Bazaar, Oprah.Mag.com, Variety

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat