Kuva: AOP

Räppäri hyökkäsi Billie Eilishiä vastaan: "Ehkä näin käy, kun ämmistä tulee kuuluisia"

31.03.2020 09:15 - Milena Raappana

Danielle Bregoli vietti aikaa Billie Eilishin kanssa ennen kuin Grammy-voittajan ura lähti nousuun. Nyt hän on näreissään, sillä Eilish ei vastaa hänen yksityisviesteihinsä.

Rap-artisti Bhad Bhabiella, oikealta nimeltään Danielle Bregolilla, 17, näyttäisi olevan jotain hampaankolossa popsensaatio Billie Eilishiä, 18, kohtaan. 

Bhad Bhabie, joka tuli tunnetuksia ongelmallisena teininä ja "cash me outside" -letkautuksellaan Dr. Philin ohjelmassa, piti New York Postin mukaan Instagram Live -session viikonloppuna, jossa häneltä kysyttiin suhdettaan Grammy-palkintoja kahmineeseen Eilishiin. 

Ennen Eilishin uran nousukiitoa kaksikko vietti aikaa yhdessä ja heistä on myös yhteiskuvia. Nyt Bhad Bhabien mukaan Eilish ei vastaan hänen yksityisviesteihinsä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Mielestäni olen Billien ystävä. En tiedä, onko Billie minun ystäväni. Joka kerta, kun laitan hänelle yksityisviestiä ja annan numeroni, hän ei tekstaa minulle. Joten en tiedä. Ehkä näin tapahtuu, kun ämmistä tulee kuuluisia. En puhu sekopäisiä. Tiedän, ketkä ovat oikeita ystäviäni, hän sanoi livessään. 

Eilish ei ole vastannut syytökseen. Bad Guy -hitin tekijä ei ole ainoa, jota kohtaan Bhad Bhadie on hyökännyt. Cosmopolitan-julkaisun mukaan hän on uhkaillut muun muassa lapsinäyttelijä Skai Jacksonia, 17, joka on hakenut lähestymiskieltoa Bhad Bhadieta kohtaan.

Lue myös: Billie Eilishin julkaisema keikkakuva sai somekansan vinoilemaan: 'Kuin minä ja käsidesi'

Lue myös: Billie Eilish tylytti omaa Oscar-gaalan esitystään: "Se oli roskaa"

Lue myös: Billie Eilish julkaisi kuvan vuosien takaa - tunnistaisitko?

Lähteet: New York Post, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat