Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow avautuu seksuaalisesta turhautumisesta - elää tiiviissä kotikaranteenissa

03.04.2020 19:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä keskusteli läheisyysvalmentajan kanssa parisuhteen ja perhe-elämän haasteista kotikaranteenin aikana.

Näyttelijä Gwyneth Platrow, 47, kamppailee saman ongelman kanssa kuin monet perheet tällä hetkellä. Kun perheet ovat tiiviisti yhdessä kotikaranteenin aikana, perheensisäiset erimielisyydet voivat kärjistyä. 

Asia tuli ilmi YouTube-videolla, jossa Paltrow keskustelee yhdessä miehensä Brad Falchukin, 49, sekä läheisyysvalmentaja Michaela Boehmin kanssa.

- Olemme onnekkaita siinä, että meillä on todella vankka parisuhde. Elämme kuitenkin aika ahtaissa tiloissa lastemme kanssa, Paltrow kertoo.

Paltrowlla on kaksi teini-ikäistä lasta, jotka tähden mukaan kaipaavat ystäviään. Elämä tiiviissä tiloissa ei aina ole helppoa.

- Erityisesti teini-ikäiset lapseni tuntevat olevansa jumissa. Noudatamme suosituksia tarkkaan, joten välillä tilanteet ovat kiukkuisia.

Videolla hän "kyselee kaverin puolesta", mitä pitäisi tehdä, jos halut kaikkoavat karanteenissa. Paltrown mukaan monet hänen tuntemansa ihmiset kärsivät seksuaalisesta turhautumisesta.

Valmentaja kertoi, että asiasta ei tarvitse olla huolissaan.

- Stressaavina aikoina on normaalia, että halut vähenevät. Intohimo palaa muutamassa viikossa, kun tylsyys iskee, Boehm sanoo.

Katso koko video alta tai täältä:

Lue myös: Gwyneth Paltrown 13-vuotiaalla pojalla on mielipide äitinsä myymistä vibraattoreista

Lue myös: Gwyneth Paltrow suojautui koronavirukselta lentokoneessa - viittaa kuvalla myös pandemiaelokuvaan

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat