Kuva: AOP

Gwyneth Paltrown 13-vuotiaalla pojalla on mielipide äitinsä myymistä vibraattoreista

10.03.2020 10:15 - Milena Raappana

Näyttelijä Gwyneth Paltrow myy sivustollaan erilaisia tuotteita, kuten vaginan tuoksuisia kynttilöitä.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, on noussut alkuvuodesta mediaotsikoihin jopa erikoisten tapahtumien takia, jotka liittyvät hänen Goob-sivustoonsa.

Nettisivuilla, joissa on artikkeleita erilaisista hyvinvointiteemoista, myydään myös erinäisiä tuotteita, kuten tuoksukynttilä, jonka kyljessä lukee "Tämä tuoksuu vaginaltani". Suoratoistopalvelu Netflix myös julkaisi Goobin oman dokumenttisarjan, jossa käsitellään muun muassa naisen seksuaalisuutta, kuvataan orgasmia, tutustutaan sienten käyttöön mielenterveyshoidossa sekä energiahoitoihin, jotka saavat ihmiset kouristelemaan ja pitämään mitä erilaisempia ääniä. 

Goob-sivusto on noussut myös puheenaiheeksi Paltrown perheessä, johon kuuluu hänen miehensä lisäksi 15-vuotias Apple Martin ja 13-vuotias Moses Martin. Näyttelijä kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, että hänen poikansa oli kertonut oman mielipiteensä vibraattoreista, joita myydään nettisivustolla. 

- Poikani sanoi minulle yhtenä päivänä: "Aluksi ajattelin, että on todella noloa, että nettisivuillasi on vibraattoreita ja nyt ajattelen, että se on hienoa!" Hän sanoi: "Äiti, olet feministi. Olet mahtava", Paltrown selitti ohjelmassa. 

Kimmel oli hämmästynyt 13-vuotiaan pojan kypsyydestä ja vastasi:

- Vau, luulen, etten ole koskaan sanonut sanaa "vibraattori" äitini kanssa samassa huoneessa. Te olette todella edellä tässä asiassa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Gwyneth Paltrow suojautui koronavirukselta lentokoneessa - viittaa kuvalla myös pandemiaelokuvaan

Lue myös: Vaginan tuoksuiset kynttilät kelpasivat Elton Johnille - "Hän tilasi niitä yli 100 kappaletta"

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat