Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin työmoraalia mollattiin somessa - tähti vastasi: 'Teen yhden asian selväksi'

06.04.2020 10:15 - Milena Raappana

Negatiivinen kommentointi kumpusi Kardashianeiden tosi-tv-ohjelman tuoreesta jaksosta.

Keeping Up With The Kardashians -ohjelman tuoreessa jaksossa nähtiin hetki, kun sisaruskatraan vanhin Kourtney Kardashian, 40, teki suuren päätöksen ja kertoi nostavansa yksityisyydensä suojaa. Jatkossa hän päättäisi tarkkaan, mitä ohjelmassa saa näyttää hänen elämästään.

Päätöstä edelsi jo viihdemedioissa uutisoitu tappelu Kim Kardashianin, 39, kanssa Kourtneyn työmoraalista. Tilanne eskaloitui siihen, että siskokset kävivät toisiinsa fyysisesti käsiksi, Kim vuoti verta ja kuvaukset laitettiin jäihin viikon ajaksi. 

Kourtneyn ilmoitusta sarjan jaksossa kommentointiin Twitterissä rajuin ottein ja hänen asennettaan työntekoa kohtaan kritisoitiin. Tähti ei ollut koko jakson esitysaikaa sosiaalisen median äärellä vastaamassa katsojien kysymyksiin ja kommentteihin, mutta hän kuitenkin päätti puolustaa itseään yhdellä kunnollisella ilmoituksella. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En tee tänäiltana live-twiittausta KUWTK:sta, sillä vietän aikaa lasteni kanssa, kun heillä on lomaa. Huomasin, että monet keskustelut pyörivät työmoraalini ympärillä, ja minusta tuntuu, että minun täytyy tehdä yksi asia selväksi: lasten kasvattaminen on myös työtä", Kourtney kirjoitti Twitterissä ja jatkoi:

"Itseasiassa se on yksi vaikeimmista ja palkitsevimmista töistä, joita minulla tulee koskaan olemaan. Olen päättänyt keskittyä lapsiini ja lifestylebrändiini Pooshiin, joka käsittelee tasapainon löytämistä, jotta voisit elää parasta elämääsi. En tuomitse ketään, joka valitsee erilaisen tien ja toivon, että kaikki voivat kunnioittaa myös minun valintojani. Rakkaudella Kourt."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yllätykseksi jää, millaista materiaalia Kourtney kuvaa ajastaa eristyksissä, jos kuvaa lainkaan. Kim kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa, että tuoreen tuotantokauden viimeinen jakso jäi koronaviruskriisin takia kuvaamatta, joten perheet tuottavat itse materiaalia omista kodeistaan jaksoa varten. 

Lue myös: Kardashian-siskosten riitely nähdään uunituoreella videolla - "Kim on planeetan ilkein ihminen"

Lue myös: Kim Kardashianin ylireagointi sai somessa aikaan huvittuneisuutta: "Hän on niin dramaattinen"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat