Kuva: AOP

Meghan Marklen sisko tilittää: 'Hän hylkäsi perheensä ja käytti ihmisiä edetäkseen urallaan'

07.04.2020 08:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Samantha-sisko esitti murskaavia väitteitä ex-herttuattaresta.

Prinssi Harryn, 35, sekä herttuatarpuoliso Meghan Marklen, 38, ero Iso-Britannian hovista astui hiljattain voimaan. Ennen prinssirakkaansa tapaamista Markle loi uraa näyttelijänä muun muassa suositussa Suits-sarjassa. Naisen sisarpuoli Samantha, 54, yllätti antamalla järkyttäviä lausuntoja sisarensa häikäilettömyydestä Daily Starin haastattelussa.

- Meghanin käytökselle ei löydy tekosyitä, sillä kukaan ei käyttäytynyt väärin häntä kohtaan. Hän oli todella itsekeskeinen, kuin orava haalimassa talvivarastoaan, Samantha tilittää.

Napattuaan roolin Suits-ohjelmassa ex-herttuatar alkoi katkaista vanhoja ystävyyssuhteitaan, kertoo sisko. Pariutuminen Harryn kanssa sai puolestaan Meghanin häivyttämään perheettään. 

- Meghan oli huolissaan siitä, että kaikki olisivat hänen rahojensa perässä. Se oli hullua. Hän käytti ihmisiä hyväkseen saavuttaakseen asioita, sisar jatkaa.

Samantha paljasti Daily Starille, että Meghan ei ole yhteydessä sukulaisiinsa lukuun ottamatta äitiään, Doria Raglandia. Samanthan äiti on nimeltään Roslyn Markle, mutta sisaruksilla on yhteinen isä Thomas Markle. Isosisko harmittelee erityisesti isäsuhteen loppumista.

- Meghan ei osoittanut mitään kunnioitusta isäämme kohtaan, mikä ei ole reilua. Isä kuuluu koronaviruksen riskiryhmään, ja Meghan ei edes kysy hänen kuulumisiaan. 

Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet tulehtuneet jo pitkään. Isä muun muassa todistaa tytärtään vastaan oikeudenkäynnissä ja paljasti heidän välisiä viestejään, josta uutisoimme aiemmin. Los Angelesiin muuttanut Markle ei ole toistaiseksi kommentoinut siskonsa lausuntoja.

Lue myös: Meghan Marklen tyyli sai somen sekaisin - saapui näyttävänä viimeiseen edustustilaisuuteen

Lue myös: Meghan Markle ja Harry tekivät viimeisen julkaisunsa Instagram-tililleen: "Olette olleet mahtavia"

Lue myös: Mitä töitä Harry ja Meghan tekevät jatkossa ja mitä niistä maksetaan? Asiantuntija arvioi MTV:lle

Lähde: Daily Star

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat