Kuva: Nelonen, Lars Johnson

Tänään Temptation Islandissa viettelykselle annetaan pikkusormi: 'Sillä seisoo'

08.04.2020 07:15 - Milena Raappana

Miesten saarella kolmiodraama menee entistäkin enemmän solmuun.

Tänään Temptation Islandissa miesten saarella kytevä kolmiodraama saa lisää aineksia, kun illan bileiden teemana on seitsemän kuoleman syntiä. Samalla yksi varatuista miehistä hivuttautuu lähemmäksi viettelystä. 

Miesten saarella ystävykset Wallu ja Jarkko ovat kumpainenkin iskeneet silmänsä kiinni Jeminaan. Myös nainen on osoittanut kiinnostusta molempia varattuja miehiä kohtaan. Kolmikon välisten suhteiden kitka sen kuin kasvaa, kun toinen varatuista miehistä innostuu erityisen paljon leikkimään bileissä olevalla käsikahlein varustetulla sängyllä. 

Jeminan antautuessa leikin pyörteisiin ruoskat heiluvat ja pusuja vaihdetaan, mikä saa varatun miehen alakerran heräämään ja toisen osallistujan huutamaan: 'sillä seisoo'. 

- Tuli ilmeisesti vähän pussailtua ton Jempun kanssa, ja en kyllä kadu yhtään, että pussasin Jeminaa, mies sanoi. 

Myös ihastuksen tunteita on ilmassa. 

- Kun mä oon sun viellä ja jos mä saan vähän läheisyyttä sulta, niin mulla tulee se fiilis, että v*ttu, mulla on tiedätkö perhosia vatsassa ja näin. Mä en ois voinut ikinä kuvitella, että täällä on oikeasti joku ihminen, joka saa mut tuntemaan näin, mies kuvailee tuntemuksiaan Jeminalle. 

Temptation Island Suomi

21:00

Nelonen

Lue myös: Temptation Island Suomi alkoi ja Twitter repesi - kokosimme iskevimmät kommentit

Kilpailut

Uusimmat