Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä komediaelokuva, joka sai neljä palkintoa huonojen elokuvien gaalassa

10.04.2020 07:15 - Milena Raappana

Koomikko Steve Martin palkittiin muun muassa huonoimman näyttelijän ja teennäisen aksentin palkinnoilla.

Tänään tv:ssä nähdään vuonna 2006 ilmestynyt Vaaleanpunainen pantteri -komediaelokuva, joka ei vakuuttanut ilmestyessään kriitikoita. 

Elokuvassa Steve Martin esittää toheloa komissariota Jacques Clouseauta, joka tutkii kuuluisan jalkapallonvalmentajan murhaa ja kadonneen Vaaleapunainen pantteri -timantit katoamista. Pala palalta Clouseau ja hänen apurinsa Gilbert Ponton (Jean Reno) pääsevät rikoksen tekijän jäljillä, mutta matkan varrella ajautuvat myös koomisiin tilanteisiin. 

Elokuva sai vuonna 2006 huonoja elokuvia palkitsevassa Stinkers Bad Movie Awards -tapahtumassa neljä palkintoa: huonoin näyttelijä (Martin), huonoin kappale (Check on It) ja huonoin teeskennelty aksentti, josta palkinnon saivat sekä Martin että tutkinnanjohtajaa esittävä Kevin Kline

Vaaleanpunainen pantteri ja sen jatko-osa Vaaleanpunaisen pantterin paluu juontavat juurensa Blake Edwardsin ohjaamasta ja Peter Sellersin näyttelemästä vuonna 1963 alkunsa saaneesta The Pink Panther -komediasarjasta. Elokuvasarja on toiminut myös innoituksensa Vaaleanpunainen pantteri -piirroshahmolle.

Vaaleanpunainen pantteri

17:10

Nelonen

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Koomikko Steve Martinista isä 67-vuotiaana

Kilpailut

Uusimmat