Kuva: AOP

Lindsay Lohanille paluubiisin tehnyt Alma: "Kuka ei rakastaisi häntä?"

10.04.2020 14:15 - Milena Raappana

Poptähti Alma on ollut Lindsay Lohanin fani teini-ikäisestä saakka. Nyt hänen kirjoittamansa biisi rikkoi Lohanin musiikillisen tauon.

Kymmenen vuoden musiikillisen tauon jälkeen Lindsay Lohan, 33, julkaisi uuden kappaleen, jonka on kirjoittanut poptähti Alma, 24, oikealta nimeltään Alma-Sofia Miettinen.

Alma kertoo Paper Magazinen haastattelussa, että kirjoitti Lohanin Back to Me -kappaleen alunperin itselleen, mutta lopulta ajatteli biisin voimaannuttavan viestin sopivan toiselle laulajalle. 

Artistin mukaan Lohan kuuli biisistä heidän yhteisen ystävänsä kautta ja otti tämän jälkeen yhteyttä valmiina ja innokkaana tekemään töitä. Alma on ollut nuoruudestaan saakka Mean Girls -tähden fani ja Rumours-kappale oli yksi hänen suosikeistaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Olen seurannut hänen uraansa siitä lähtien, kun olin teini-ikäinen. Kuka ei rakastaisi Lindsay Lohania? Alma kuvailee Paper Magazinelle. 

Mean Girls -elokuvan jälkeen Lohan ajautui päihdeongelmiin, joista hän on pyristellyt irti. Back to Me -kappaleessa onkin menneisyydestä irtipäästämisen tematiikkaa, ja Lohanin omien sanojen mukaan se kertoo "itsensä hyväksymisestä ja hetkessä elämisestä".  

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Biisin aiheet ovat myös tuttuja Almalle, joka kirjoittaa kappaleita omista kokemuksistaan tai tunteistaan. 

- Minusta on todella helppoa hukata itsensä tässä poissaolevassa maailassa. Etenkin tällä hullulla alalla, missä operoimme. Kaikki, mitä kirjoitan, aina on henkilökohtaista, tunne tai kokemus, Alma sanoo Paper Magazinelle. 

Lue myös: Alma paljasti tunnetulle musiikkimedialle, miksi vaihtoi levy-yhtiötä

Lue myös: Alma rehellisenä: "Rakastuin tyttöön, joka leikki kanssani jonkin aikaa"

Lähde: Paper Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat