"Ai minuako ei muka koskaan turvota?" - Playboy-malli julkaisi rehellisen videon

11.04.2020 17:15 - Senja Rapila

Ruotsalaisbrasilialainen kaunotar kertoo sosiaalisessa mediassa faktoja kropastaan.

Playmate-kaunotar Vendela Lindblom, 23, ihastuttaa sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan kuvilla. Naisen kroppa on nimittäin treenattu ja vyötärö useiden mielestä ihailtavan kapea. Monet kuvailevat naista jopa täydelliseksi.

Nyt nainen on julkaissut Instagram-tilillään kuvan todellisuudesta.

"Sain toissapäivänä yksityisviestin tytöltä, joka kysyi kuinka pysyn niin timminä ja vatsani ei ole koskaan turvonnut. Aloin nauramaan, koska olen turvonnut noin 80% ajasta. Rakastan ruokaa ja varsinkin sellaista ruokaa, mitä en saisi syödä. Olen aina ollut herkkä maitotuotteille ja gluteenille, mutta valitettavasti suurin heikkouteni on kermainen pasta", Vendela kirjoittaa napakasti.

"En tiedä olenko koskaan selittänyt teille, kuinka tämä Instagram-elämä oikein toimii. Vältän syömästä ruokia jotka turvottavat, jos tiedän, että kuvaan seuraavana päivänä. Ja jos minun pitää kuvata kotona, kuvaan ne aina ennen aamupalaa. Pahimmassa tapauksessa vedän kuvissa vatsaa sisään."

Lopussa malli rohkaisee kaikkia nauttimaan ruuasta ja olemaan huolehtimatta turvotuksesta - se on normaalia.

"Yritän vain sanoa teille, että sillä ei ole väliä kuinka timmi olet, silti sinua uvoi turvottaa. Kun olin tiukalla dieetillä, silti olin jatkuvasti turvoksissa. Se on täysin normaalia ja inhimillistä. Laita päälle iso huppari ja nauti ruuastasi."

Voit katsoa kuvat alapuolelta.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar makoilee sängyllä rennossa asussa - hauska julkaisu kuvaa hyvin tätä päivää

Lue myös: Britney Spearsin tuore kuva sai fanit huolestumaan: "Jokin on nyt vialla"

Kilpailut

Uusimmat