Kuva: AOP

Britney Spearsin tuore kuva sai fanit huolestumaan: "Jokin on nyt vialla"

08.04.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Spearsin hyvinvointi on huolestuttanut faneja säännöllisesti.

Britney Spearsin, 38, henkinen hyvinvointi on huolestuttanut naisen faneja säännöllisesti. Syy löytyy naisen menneisyydestä. Vuonna 2007 hän koki henkisen hermoromahduksen, jonka aikana hän muun muassa ajoi hiuksensa pois. Ennen tempausta hän oli kirjautunut päihdehoitoon, jossa viipyi kuitenkin vain päivän ajan.

Ongelmalliset vuodet ovat kuitenkin jääneet taa ja noiden vuosien jälkeen Spears on luonut jälleen menestyksekästä uraa. Viime aikoina huoli hänen terveydestään on kuitenkin nostanut jälleen päätään naisen fanien keskuudessa.

Muun muassa tuoreen Instagram-kuvan yhteyteen on tullut runsaasti huolestuneita kommentteja. Itse kuvassa Spears katsoo suoraa kohti kameraa. Silmät on meikattu tummiksi ja housut laskettu niin alas kuin mahdollista.

"Jokin on nyt vialla. Hän näyttää siltä."

"Onko kaikki hyvin Britney?"

"Mitä oikein tapahtuu?"

Britney Spears päätyi lopulta poistamaan koko julkaisun. Hän on kuitenkin jakanut kuvia vastaavassa asukokonaisuudessa enemmänkin. Yhden pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Tunnetko itsesi vanhaksi? Britney Spears muistelee kuvallaan 20 vuotta sitten julkaistua hittiään

Lue myös: Britney Spears sai tarpeekseen nettikiusaajista: 'Julmat kommentinne satuttavat minua'

Juttua muokattu 15.4. klo 16.47: Lisätty tieto, että Spears on poistanut kyseisen päivityksen ja lisätty toinen päivitys.

Kilpailut

Uusimmat