Kuva: Senja Rapila

Redrama sairastui borrelioosiin - kertoo liikuttuneensa saamistaan tsemppiviesteistä

15.04.2020 18:09 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Redrama paljasti asian vastikään Instagram-sivullaan.

Räppäri Redrama, 42, kertoi Instagram-sivullaan, että on sairastanut borrelioosia jo useamman vuoden.

"Olen odottanut pitkään, että voisin kertoa, miksi en ole pysynyt tekemään musiikkia kunnolla viimeisen neljän vuoden aikana. Olen ollut vakavasti sairas, mutta nyt voin jo paljon paremmin ja perjantaina 17. huhtikuuta julkaisen uuden sinkun, jonka jälkeen julkaisuja tulee vielä lisää pitkin kevättä", Redrama kertoo julkaisutekstissä.

Borrelioosi on infektiotauti, joka tarttuu punkin puremasta elimistöön. Redramalla oireet ovat tulleet ja menneet, mutta nyt vasta miehellä on kunnolla kohentunut olo neljän vuoden taistelun jälkeen.

- Borrelioosi on saattanut olla lääkärin mukaan kehossani jo jopa 10 vuotta ja sen oireet ilmaantuivat varmaankin sen takia, kun sain burn outin, sillä silloin keho oli heikoilla. Redrama muun muassa kertoo alla olevalla videolla.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Videolla Redrama myös sanoo, että on pystynyt tekemään tuomaroimaansa The Voice Of Finland -ohjelmaa, sillä henkilökunta on tiennyt hänen sairaudestaan.

Redrama kertoi Radio Novan Iltapäivä -ohjelman haastattelussa, että on yllättynyt saamastaan tuesta.

- Olen superliikuttunut ja kyynelissä, kun olen huomannut, kuinka paljon olen saanut tsemppiviestejä videon takia. Mietin, että onko väärin kertoa tällaisesta koronakriisin aikana, mutta haluan olla rehellinen, miksi uutta musiikkia ei ole tullut aikoihin.

Uuden musiikin julkaiseminen jännittää.

- Pakko myöntää, että jännitys on kova. Pyrin nyt julkaisemaan hyvin ripeään tahtiin, ehkäpä kuukauden välein, uutta musiikkia.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Annan, 19, elämä muuttui täysin punkin pureman jälkeen - kauheat kivut tekevät työnteosta mahdotonta

Lue myös: Katien, 37, borrelioosi diagnosoitiin närästykseksi - vasta kolmas testi paljasti totuuden

Kilpailut

Uusimmat