Kuva: AOP

Cody Simpson ylistää parisuhdettaan Miley Cyrusin kanssa: 'Seurustelu on ollut upeaa!'

21.04.2020 17:45 - Ella Haura

Laulaja Cody Simpson kertoo, että hänellä on vahvoja naisia elämässään.

Australialainen laulaja Cody Simpson, 23, on tapaillut poptähti Miley Cyrusia, 27, viime syksystä lähtien. Simpsonin edellinen suhde malli Gigi Hadidin, 24, kanssa päättyi eroon vuonna 2014.

Mies puhui hiljattain avoimesti rakkauselämästään australialaismedia The Sydney Morning Heraldille ja ylisti vahvoja naisia elämässään. Erityisesti nykyinen parisuhde sai laulajalta kehuja.

- Seurustelu Mileyn kanssa on ollut upeaa. Hän inspiroi minua olemalla itsenäinen. Myös jotkut runoni ovat hänen innoittamiaan, Simpson kertoo julkaisulle.

Mies viittasi haastattelussa tänä vuonna julkaisemaansa Prinssi Neptune -runokokoelmaan. Simpson kuvaili julkaisulle myös mennyttä suhdettaan Hadidiin.

- Minulla oli kahden vuoden mittainen parisuhde Gigin kanssa. Sydämeni ei kuitenkaan särkynyt syvästi eron jälkeen, mies sanoo.

Simpsonin mukaan on tärkeää, että parisuhteen molemmat osapuolet ovat kokonaisia persoonia. Laulaja pitää esikuvinaan äitiään ja isoäitiään, jotka ovat opettaneet hänelle paljon suhteista.

Simpsonin ja Cyrusin söpöilyä on näkynyt tiiviisti sosiaalisessa mediassa viime aikoina. Curys ajeli muun muassa hiljattain poikaystävänsä hiukset, josta mies julkaisi videon Instagramissa

Pääset katsomaan Simpsonin julkaisun hiustenleikkuusta alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Miley Cyrus kuvattiin ruokakaupassa rakkaansa kanssa - asianmukaisissa suojavarusteissa

Lue myös: Miley Cyrus paljasti härskin tavan naurattaa kumppaniaan - fanit hehkuttavat roisia tapaa toimia

Lue myös: Cody Simpson julkaisi alusvaatekuvan Miley Cyruksesta - seksikäs näky hurmasi somen

Lähde: The Sydney Morning Herald

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat