Kuva: AOP

Me Naiset: Minna Kauppi ja Sipe Santapukki odottavat toista lastaan

21.04.2020 08:54 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Me Naisten mukaan laskettu aika on alkusyksystä.

Minna Kauppi, 37, ja Sipe Santapukki, 42, odottavat toista lastaan. Raskaudestaan Kauppi kertoi Me Naisten haastattelussa.

Kaupin mukaan alkusyksystä syntyvä lapsi on hartaasti odotettu. 

– Tämä odotus on ollut erilainen, kun kaikki tuntuu etenevän jotenkin omalla painollaan. Ukon syntyessä olimme ihan vauvakuplassa ja hormonihöyryissä, mutta tällä kertaa ultria ja sydänkäyriä ei ole tarvinnut ihmetellä ja jännittää samoin, Kauppi kertoo Me Naisille. 

Kauppi myöntää, että häntä askarrutti se, aiheuttaako ikä ongelmia raskauden onnistumiseen. He kuitenkin päättivät Santapukin kanssa tehdä sopimuksen yhdestä asiasta. 

– Sovimme, että jos toista lasta ei ala kuulua, emme kriiseile siitä tai ala harkita hoitoja. Olemme superonnekkaita näinkin.

– Parisuhdekin on perhe, ja ymmärrän hyvin heitä, jotka eivät tahdo lapsia. Meitä pienen mukaantulo on sitouttanut toisiimme lopullisemmin. Olemme vahvemmin oma kehä, johon ulkopuoliset eivät voi vaikuttaa. Myös koti on saanut erilaisen merkityksen perheen mukana. Viihdyn kotona valtavasti enemmän kuin koskaan elämässäni, Kauppi päättää. 

Lue myös: Sipe Santapukki julkaisi herkän kuvan pojastaan - fanit ihastelevat: "Oi söpöä"

Lue myös: Sipe Santapukki julkaisi hellyttävän kuvan leikkipuistosta - laatuaikaa perheen kesken

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat