Kuva: AOP

Jordyn Woods pärjää taloudellisesti hyvin ilman Kardashianeita - tienestit päätä huimaavia

04.03.2020 18:45 - Milena Raappana

Monilla on ollut mielikuva, että Jordyn Woods eli Kardashian-Jenner-klaanin siivellä.

Pettämisskandaalissa Tristan Thompsonin kanssa ryvettyneestä Jordyn Woodsista, 22, on elänyt harhaluulo, että hän eli Kardashian-Jenner-klaanin rahoilla. 

Toki Woodsille varmasti maksettiin Keeping Up With The Kardashians -sarjan kuvauksista ja Kylie Jennerin ystävyys edesauttoi hänen sosiaalisen median kanavien ja uran kasvamista, mutta pennittömäksi tähti ei jäänyt kohun jälkeen. 

Cosmopolitan-julkaisu listasi muutamia Woodsin tulonlähteitä, joista yksi on sosiaalisen median kautta tehdyt kaupalliset yhteistyöt. Tähteä seuraa Instagramissa 11,3 miljoonaa henkilöä. 

Tarkelleen ei tiedetä, paljon hän tienaa yhdestä yksittäisestä sponsoroidusta somepäivityksestä, mutta Hopper HQ:n vuonna 2018 julkaisema Instagramin rikkaimpien lista toimii hyvänä vertailukohtana. Esimerkiksi tubettaja Zoe Sugg saa 16 000 dollaria eli noin 14 300 euroa yhdestä kaupallisesta päivityksestä ja hänellä on Instagramissa 9,5 miljoonaa seuraajaa. Tästä päätellen Woods tienaa somella ainakin saman suuntaisia summia. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Woods toimii myös ammattimallina ja on ollut mallitoimisto Fordin listoilla lapsesta saakka. Sen lisäksi, että hän on työskennellyt Kanye Westin perustamalla Yeezylle, hän oli mallina Khloé Kardashianin Good America -brändille.

Khloé tietysti maksoi Woodsille työstä korvausta, mutta tosi-tv-perheen ohjelmassa tästä annetaan hieman vääristynyt kuva. Kim Kardashian esimerkiksi viittaa siihen, että Khloé olisi elättänyt Woodsia, sanomalla: 

- Katsoimme kaiken paljastuvan. Jordyn oli henkilö, johon Khloé todella luotti ja uskoi ja tuki ja työllisti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monella on myös mielikuva siitä, että Kylie olisi jollain tapaa kustantanut Woodsin ja tämän perheen elämistä. Kylie ja Woods asuivat samalla rikkaalla Calabasasin alueella ja pyörivät samoissa tuttavapiireissä. Toisin sanoen Woodsin perhe ei ollut pennitön alunperinkään. 

Woods myös omistaa omia vaatemerkkejä, on tehnyt monien brändien kanssa yhteistyötä ja nykyään myös näyttelee. Celebrity Net Worthin mukaan tähden koko nettovarallisuus on peräti kuusi miljoonaa dollaria eli noin 5,4 miljoonaa euroa. 

Lue myös: Kylie Jenner ei voi enää nähdä kohukaunotarta - "Kerran selkäänpuukottaja, aina selkäänpuukottaja"

Lue myös: Jordyn Woods teki valheenpaljastustestin - harrastiko kaunotar seksiä Tristan Thompsonin kanssa?

Lähde: Cosmopolitan, Celebrity Net Worth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat