Kuva: AOP

Anne Hathaway vei tyynyhaasteen uudelle tasolle ja some ihastui - otoksella yli 2 miljoonaa tykkäystä

23.04.2020 17:45 - Emmi Moilanen

Näyttelijä viittaa julkaisussaan myös tähdittämiinsä Prinsessa päiväkirjat -elokuviin.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin sosiaalisessa mediassa leviävästä tyynyhaasteesta, johon useat somekäyttäjät ovat ottaneet osaa. #PillowChallenge on villinnyt myös suomalaiset ja pääset katsomaan tästä, millaisia poseerauksia tyynyn kanssa on keksitty.

Haasteeseen on ottanut osaa nyt myös näyttelijä Anne Hathaway, 37, joka vei idean vielä astetta pidemmälle. Hathaway on sonnustautunut useampaan tyynyyn, ja look on väritykseltään sinivalkoinen.

Näyttelijä on miettinyt tarkasti myös sen, millaisessa ympäristössä haastekuva on napattu. Nainen on asettunut poseeraamaan perhosen siipiä muistuttavien taulujen eteen, jolloin kokonaisuus näyttää siltä, kuin siivet olisivat osa tyynylookia.

”Kuningatar ei ole koskaan myöhässä, kaikki muut ovat yksinkertaisesti etuajassa,” Hathaway sanailee kuvatekstissä.

Kirjoituksellaan näyttelijä viittaa Prinsessa päiväkirjat -elokuviin, joita hän tähditti vuosina 2001 ja 2004. Tyynyhaastekuvassa nähtävät aurinkolasit ja kuulokkeet ovat osa roolihahmo Mia Thermopoliksen tyyliä.

Hathawayn julkaisu on kerännyt faneilta alle vuorokaudessa jo yli kaksi miljoonaa tykkäystä. Pääset katsomaan julkaisun kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Anne Hathaway ja Ben Affleck tähdittävät tulevaa Netflix-trilleriä - trailerilla jättisuosio

Lue myös: Hiustyyli, johon useat julkkisnaiset hurahtivat täysin - katso, miten kopioit helpon ja rennon lookin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat