Kuva: AOP

Supermalli teki itse itselleen tatuoinnin karanteenissa: "Se ei ole helppoa"

27.04.2020 14:15 - Milena Raappana

Kaia Gerber ei voinut vastustaa tatuointikuumetta.

Supermalli Kaia Gerberin, 18, kehoa koristaa useita pieniä tatuointeja. Sosiaalinen eristäytyminen on kuitenkin tehnyt uusien leimojen ottamisesta haastavaa, ja muutoin ammattilaisten huoleksi teosten tekemisen luottava tähti onkin tatuointikuumeen kohdatessaan ottanut tilanteen omiin käsiinsä. 

Gerber kertoi Glamour-lehden haastattelussa, ettei hänellä kuitenkaan ollut kunnianhimoiset aikeet uuden tatutoinnin suhteen. Hän teki itselleen stick and poke -tekniikalla pisteen. 

- Luulen löytäneeni uuden arvostuksen tatuointiartisteja kohtaan. Se ei ole helppoa, Gerber kuvaili tatuoinnin tekoa ja jatkoi:

- Tein itselleni pisteen, jotta voisin vain ajatella, että "Okei, otin tämän tatuoinnin tässä kuussa, olen cool", hän sanoi ja lisäsi, ettei suosittele kenenkään tekevän tatuointia itse kotona. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mallin minitatuoinneista suosikeiksi nousevat Picasson maalaus hänen kädessään ja äiti-tatuointi. Mutta katuuko tähti jotain ihoaan koristavista kuvista?

- Luulen, että olin niin huolestunut, että tulen katumaan jokaista ottamaani tatuointia, että ne kaikki kuvastavat tärkeää aikaa elämässäni, vaikka itse tatuoinilla ei olisi merkitystä. Ne kaikki ovat muistoja, joten en usko, että tulen koskaan katumaan niitä, Gerber sanoi Glamourille. 

Lue myös: Pete Davidsonin ja mallikaunottaren suhde tauolla - mies keskittyy mielenterveyteensä

Lue myös: Cindy Crawfordin ja Kaia-tyttären kuvat rinnakkain - ristiriitainen palauteryöppy on karua luettavaa

Lähde: Glamour

Uusimmat