Kuva: AOP

Madonna jakoi oivalluksensa karanteeniarjesta humoristisen kuvakollaasin kera - samastutko?

27.04.2020 17:45 - Iiro Myllymäki

Madonna on eri mieltä fanin tekemän kuvakollaasin kanssa.

Popin kuningatar Madonna, 61, on korona-aikana pitänyt itsensä näkyvillä sosiaalisessa mediassa, ja hän on viettänyt aikaa muun muassa liittymällä nuorten suosimaan TikTok-palveluun. Nyt Madonna on jakanut päivityksen, jonka sanomaan monet luovat ihmiset voivat luultavasti samastua.

Päivityksessä nähdään fanin kokoama humoristinen kuvakollaasi Madonnasta. Kuva esittää karanteenipäivän eri vaiheita, joissa korostuu etenkin sängyllä makoileminen. Videomuodossa jaetussa päivityksessä kuullaan taustalla Madonnan Hung Up -kappaleesta osuvasti valittu kohta, jossa nainen laulaa ”time goes by so slowly”, eli suomeksi ”aika kuluu niin hitaasti”.

Madonna ei kuitenkaan ole samaa mieltä kollaasin koostaneen fanin kanssa. Nainen vakuuttaa olevansa kaikkea muuta kuin tylsistynyt näinä aikoina.

”Luovat ihmiset eivät ole tylsistyneitä karanteenissa. Käyttäkää tämä aika hyödyksi”, Madonna valottaa ajatuksiaan kuvatekstissä.

Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Korona-aikaan kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikkea aikaa ei tarvitse käyttää hyödyksi. Uudessa tilanteessa on täysin sallittua hellittää suoritusmentaliteetista, kuten psykoterapeutti Maaret Kallio neuvoo Annan haastattelussa, josta kirjoitimme tässä jutussa.

Lue myös: Madonna julkaisi herkkiä kuvia 35 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa: "Ei parempaa tyyppiä..."

Lue myös: Ennustiko Madonna koronaviruksen? Jakoi paljonpuhuvan videon

Lue myös: Alaston Madonna avautuu tuoreella somevideolla koronaviruksesta - seuraajien huomio aivan muualla

Kilpailut

Uusimmat