Kuva: AOP

Emma Watson on seurustellut jo yli puoli vuotta - poikaystävä paljastui liikemieheksi

02.05.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Emma Watson on varattu nainen.

Helmikuussa Harry Potter -tähti Emma Watsonista, 30, levisi useita kuvia, joissa hän vietti aikaa tummapiirteisen komistuksen kanssa. Huhumyllyt alkoivat heti liikkumaan ja monet uskoivat, että kyseessä olisi Watsonin poikaystävä.

Nyt Daily Mail uutisoi, että mysteerimies on kuin onkin Watsonin poikaystävä ja hänen nimensä on Leo Robinton. Robinton työskentelee liikemiehenä.

- He tekivät kaikkensa, jotta heidän suhteensa pysyisi yksityisenä mahdollisimman pitkään. Leo jopa poisti itsensä sosiaalisesta mediasta, jotta voisi suojella romanssia uteliailta katseilta, lähde paljasti Daily Mailille.

Watsonin ja kolmekymppisen Robintonin suhde on alkanut oletettavasti jo viime lokakuussa, kun pariskunta bongattiin ensimmäistä kertaa yhdessä.

Leo Robinton ja Emma Watson. (kuva: AOP)

Harry Potter -elokuvien jälkeen Emma Watson esitti Belle-hahmoa Kaunotar ja hirviö -animaation live action -versiossa vuonna 2017, ja nainen näytteli myös viime vuoden ylistetyssä Pikku naisia -elokuvassa. Näyttelijäntöiden lisäksi Watson on nähty myös mallina.

Robinton on työskennellyt muun muassa laillisen kannabisyrityksen työntekijänä.

Lue myös: Emma Watson kuherteli huhutun poikaystävänsä kanssa - kuka on tummapiirteinen komistus?

Lue myös: Emma Watson täyttää tänään 30 vuotta - katso, miten tähti on muuttunut vuosien varrella

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat