Kuva: AOP

Tiger King -tähti luuli pääsevänsä suosittuun tv-ohjelmaan - joutuikin tubettajien narraamaksi

05.05.2020 12:45 - Milena Raappana

Carole Baskin, joka ei ole suostunut puhumaan medialle sarjan ilmestymisen jälkeen, huijattiin antamaan haastattelu.

Toisin kuin muut Netflixin Tiger King -hittisarjan tähdet Carole Baskin, 58, ei ole suostunut juurikaan antamaan haastatteluita medialle, koska ei pitänyt siitä, miten hänet esitettiin dokumenttisarjassa. 

Kaksi tubettajaa kuitenkin onnistuivat huijauksen avulla saamaan eläintenhoitajalta lyhyen videohaastattelun. Variety-julkaisu uutisoi Josh Pietersin ja Archie Mannersin, joilla on YouTubessa 1,3 miljoonaa seuraajaa, kertoneen Baskinille buukkaavansa tähtien haastatteluita The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmaan. 

Taivuttelun jälkeen Baskin suostui haastatteluun sillä ehdolla, ettei hänen tarvitsisi puhua Tiger King -sarjan tapahtumista. Sen sijaan hän kertoi koronaviruskriisin vaikutuksista villikissojen hoitoon ja kehotti ihmisiä tukemaan Big Cat Public Safety Act -kampanjaa. 

Juurikin koronaviruskriisin takia suurin osa talk show -ohjelmista tehdään virtuaalisesti esimerkiksi Zoomin välityksellä. Niin myös Baskinin tekaistu haastattelu. Tubettajat valmistelivat tilanteen huolella poimimalla Fallonin ohjelmista eläintenohoitajan haastatteluun sopivia klippejä ja esittivät antavansa ohjeita tuotannon henkilökunnalle. Lisäksi he kuvailivat Baskinille, että tämä voi vain kuulla Jimmy Fallonin, 45, mutta ohjelman vetäjä näkee hänet videolla. 

Muut Tiger King -sarjan tähdet ovat kuvailleet hittisarjan poikkeavan todellisuudesta jopa pahempaan suuntaan. Esimerkiksi Rick Kirkham kuvaili E! News -julkaisulle hirvittävästä tapauksesta, joka ei koskaan päätynyt dokumenttisarjaan

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tiger Kingin veljentyttären karut syytökset: 'Haluan ihmisten tietävän, millainen hän oikeasti on'

Lue myös: Hyviä uutisia huippusuositun Tiger King -sarjan faneille: "Netflix tekee yhden jakson lisää"

Lue myös: Tiger King on yksi suosituimmista Netflix-sarjoista koskaan - hurjat katsojaluvut julki

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat