Kuva: AOP

Tiger King -tähti kuvailee tapausta, joka ei ikinä päätynyt Netflix-sarjaan: 'Hän veti aseen esiin'

14.04.2020 14:45 - Milena Raappana

Tiger King -tähti Joe Exoticista on tullut dokumenttisarjan ilmestymisen jälkeen ilmi lisää hälyttäviä tapauksia.

Suoratoistopalvelu Netflixin Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarja on täynnä toimintaa ja vaarallisia tilanteita, mutta myös murhamysteereitä ja rikollisuutta. 

Sarjan persoonallisesta päähenkilö Joe Exoticista ilmenee dokumentissa hälyttäviä piirteitä, mutta osa hänen lähipiiristään on kertonut miehen olevan todellisuudessa entistäkin katalampi. Muun muassa Joe Exoticin veljentytär Chealsi Putman väitti Daily Mail -julkaisulle, että hänen enonsa myi tiikereiden lisäksi apinanpoikasia, hallinoi eläimiin sekaantumista näyttäviä videoita ja kuvasi kumppaneitaan harrastamassa seksiä. 

Myös dokumenttisarjassa esiintyvä tv-tuottaja Rick Kirkham kertoi E! News -julkaisulle, miten "villi, hullu ja pahasydäminen mies todella oli". Kirkham, joka oli palkattu videokuvaamaan ja dokumentoimaan Exoticin elämää, kertoi tallentaneensa kohtauksia, jossa tiikeribisnestä pyörittävä mies tappaa eläimiä ja hyväksikäyttää niiden lisäksi myös ihmisiä. 

Kuvattu materiaali kuitenkin tuhoutui Exoticin tiluksilla tapahtuneessa tulipalossa. Palon syypään Kirkham epäilee olevan itse "tiikerikuningas", joka ei halunnut kuvatun materiaalin tulevan julki. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirkham kuvailikin haastattelussa erään hirveän tapauksen, joka ei koskaan päätynyt Netflixin dokumenttisarjaan. Miehen mukaan yhtenä päivänä eräs nainen saapui Exoticin luoksen hevosen kanssa, josta hän halusi villikissaeläintarhan pitäjän huolehtivan. 

Joe Exotic suostui tähän ja kertoi naiselle, että hevonen saa olla hänen laidunmaillansa.

- Ennen kuin nainen lähti puistosta - hän (Joe Exotic) sanoi: "Rick, laita kamera pyörimään. Laita kamerasi pyörimään. Oikeasti, tulet rakastamaan tätä Rick" - hän veti aseen ulos kotelosta ja ampui hevosen kuoliaaksi traileriin ja sitten leikkasi sen moottirisahalla ja syötti tiikereilleen sinä päivänä, Kirkham kuvaili tapahtumaa. 

The Independent -julkaisun mukaan Exoticia ei ole tuomittu hevosen tappamisesta, mutta hän istuu 22 vuoden mittaista vankeustuomiota palkkamurhan tilaamisesta ja tiikereiden tappamisesta tehdäkseen tilaa puistoonsa.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarja on kerännyt lyhyessä ajassa jättimäisen suosion. Kymmenen päivän aikana Yhdysvalloissa sarjalla oli yli 34,3 miljoonaa katselijaa. Sarja ohitti katsojaluvuissa menestyksekkään Stranger Things -sarjan toisen tuotantokauden ja häätytteli samaisen sarjan kolmannen kauden lukemia, jotka olivat samalla ajanjaksolla 36,3 miljoonaa. 

Lue myös: Netflixin dokkarisarja "Tiikerikuninkaasta" sai somen pois raiteiltaan: 'Katsoin tämän päivässä'

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Tiger King -tähden harvahampaisen hymyn korjaus sai somen riemuitsemaan

Lähde: E! News, The Independent

Uusimmat