Kuva: AOP

Elon Muskin ja Grimesin lapsi syntyi, twiitti nimestä loksautti leuat: "Miten tuo lausutaan?"

05.05.2020 12:15 - Iiro Myllymäki

Tesla-miljardööri on jo julkaissut ensimmäisen kuvan pienokaisesta.

Miljardööri Elon Musk, 48, ja laulaja-lauluntekijä Grimes, 32, oikealta nimeltään Claire Boucher, ovat saaneet poikavauvan. Musk on vahvistanut asian maanantai-iltana Twitter-tilillään. Kyseessä on Tesla-autoyhtiön ja SpaceX-avaruusalan yrityksen toimitusjohtaja Muskin kuudes lapsi ja Grimesin ensimmäinen.

Elon Musk vahvisti synnytysuutisen Twitterissä kirjoittamalla, että sekä äiti että lapsi voivat hyvin. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Miehen someseuraajat tiedustelivat innoissaan, minkä nimen pari on valinnut lapselleen. Elon Muskin twiitti aiheesta tarjosi kuitenkin ehkä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Miehen mukaan poikavauvan nimi on X Æ A-12 Musk.

Nimen paljastaneen twiitin alle on tultu kommentoimaan sankoin joukoin ja ihmettelemään nimeä. Monet eivät tiedä, ottaako eksentrisyydestään tunnetun miehen twiittiä tosissaan vai ei.

”Opettajalla tulee olemaan hankaluuksia tuon kanssa”, on yksi leukaillut.

”Kukaan ei tiedä, onko tämä liian typerää ollakseen totta”, kommentoi eräs.

Miten tuo oikein lausutaan?” ihmetellään useammassakin twiitissä.

Elon Musk on julkaissut jo ensimmäisen kuvankin pienokaisesta. Kuvassa mies pitelee vastasyntynyttä lasta sylissään. Jos kuva ei näy alla, näet sen täältä.

Grimes oli aiemmin paljastanut, että lapsen laskettu aika oli maanantaina 4. toukokuuta. Näin ollen lapsi syntyi täsmälleen laskettuna aikana.

Elon Musk ja Grimes kohahduttivat maailmaa kaksi vuotta sitten, kun he saapuivat yhdessä Met Gala -tapahtumaan ja samalla julkistivat seurustelunsa. Teknologiamiljardöörin ja omintakeisesta elektronisesta musiikista tunnetun indie-suosikin parisuhde on tästä lähtien ollut suurennuslasin alla.

Lue myös: Miljardöörikomistus hehkuttaa Lordia, seuraajat kommentoivat: "Tervetuloa torille!"

Lue myös: Pornotähti nosti automerkin haetuimmaksi hakusanaksi - toimitusjohtaja Elon Musk kommentoi

Lähteet: Forbes, Business Insider

Kilpailut

Uusimmat