Kuva: Shutterstock

Äidit vilauttelevat rintojaan uudessa TikTok-haasteessa - vauvojen reaktiot huvittavat

07.05.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Haasteessa on siis tarkoituksena näytää rinnat lapselle, joka edelleen on rintaruokinnalla.

TikTok-haasteita on maailmalla kehitetty jos jonkinlaisia. Tällä hetkellä leviää muun muassa pissaa housuusi -haaste, jossa pitää siis laskea alleen ja samalla olla mahdollisimman kivikasvoinen.

Myös hengenvaarallinen kallonmurskaaja-haaste nousi puheenaiheeksi aiemmin tänä vuonna, eikä ihme. Tässä haasteessa kolme henkilöä seisoo rivissä ja hyppää suoraan ylöspäin. Kun keskimmäinen on ilmassa, laitimmaiset potkaisevat sisäänpäin, jotta henkilö menettäisi tasapainonsa ja kaatuisi selälleen maahan ja mahdollisesti kolauttaisi päänsä lattiaan.

Onneksi uusin TikTokissa leviävä haaste on hieman kevyemmästä päästä. Siinä nimittäin nähdään rintaruokintaiässä olevia lapsia.

Haasteessa on siis tarkoituksena se, että äidit näyttävät rintansa lapselle, joka siis edelleen syö rintaa. Tämän jälkeen odotetaan, että millainen on lapsen reaktio. 

Kuten arvata saattaa, ovat ilmeet ja eleet vertaansa vailla. Näitä videoita onkin vaikea katsoa ilman, että hymy nousee huulille. Muutaman esimerkin tästä haasteesta pääset katsomaan alta. 

 

Lue myös: Somessa leviää vaarallinen "murohaaste", nettikansa tuomitsi ilmiön: 'Voi johtaa kuolemaan'

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat