Kuva: Shutterstock

Somen viraali "pissaa housuusi" -haaste yököttää ja hämmentää nettikansaa: "Ok... mutta miksi?"

05.05.2020 15:15 - Milena Raappana

Haasteen luonut koomikko Liam Weyer halusi parodioida muita päättömiä somehaasteita ja yllättyi, kun housujen kastelusta tuli trendi TikTokissa.

Sosiaalisesta mediasta sikiää mitä erikoisimpia haasteita, mistä hyviä esimerkkejä on esimerkiksi vaaralliseksikin tuomittu murohaaste sekä hauska hopeasampoohaaste.

Nyt Paper Magazine -julkaisu on uutisoinut entistäkin kummallisemmasta TikTok-haasteesta, jossa somekäyttäjät pissaavat housuunsa ilman sen suurempaa syytä. Haasteessa, joka kulkee nimellä "Pee Your Pants" eli "Pissaa housuusi", tärkeintä on pitää kasvot vakavina samalla, kun lorottelee housunsa märiksi. 

Paper Magazinen mukaan haasteen keksi Liam Weyer -niminen somettaja. Hän latasi ensimmäisen kerran videon somealustalle huhtikuun 21. päivä, mutta joutui tekemään sen myöhemmin uudelleen TikTokin poistaessa päivityksen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei mennyt kauaakaan, kun muut somettajat tekivät omat versionsa poikkeuksellisen kummallisesta haasteesta. Monelle videoiden katsojalla nousee mieleen kysymys, miksi kukaan haluaisi vapaaehtoisesti pissata housuunsa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Insider-julkaisun haastattelussa 19-vuotias Weyer, joka on koomikko ja elokuvien tekijä, kertoi halunneensa parodioida muita internetin viraaleja haasteita ja osoittaa niiden päättömyyden. 

- Olen kerta kaikkiaan yllättynyt, että haasteesta tuli oikeasti trendi. Olen yllättynyt nähdessäni, että netissä ihmiset pissaavat allensa, josa kutsut sitä haasteeksi ja lisäät aihetunnisteen, Weyer kuvaili Insiderille. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viraalihaasteen alle kerääntyneet videot ovat saaneet muiden TikTok-käyttäjien kulmakarvat kohoamaan. Osa on huomauttanut koko haasteen olleen alunperin vitsi ja siihen osallistujien menneen lankaan. 

"Ok... mutta miksi?" hämmästeli eräs yhden videon kommenteissa.

"Hetkonen mitäh?" kirjoitti toinen. 

"Ei ole vielä myöhäistä poistaa tätä. Sinähän tiedät sen, eikö?" kirjoitti kolmas, 

Lue myös: Somessa villitsee tuolihaaste, jonka väitetään onnistuvan vain naisilta - oletko jo kokeillut?

Lue myös: Suosikkitubettaja otti osaa TikTokin pidätyskuvahaasteeseen - kritiikki ryöpsähti

Lue myös: Hengenvaarallinen kallonmurskaaja-somehaaste leviää - vanhemmat jakavat kuvia lastensa vammoista

Lähde: Paper Magazine, Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat