Kuva: AOP

Näyttelijätähti vinoili Harry Styles -fanille, sai somen tuohtumaan: "Oliko tämä tarpeellista?"

10.05.2020 14:15 - Milena Raappana

Ansel Elgortin twiittiä pidettiin vahingollisena.

Näyttelijä Ansel Elgort, 26, närkästytti eilen Twitterissä vitsailemalla poptähti Harry Stylesin, 26, fanin kustannuksella.

Entisen One Direction -yhtyeen jäsenen fanitiliä ylläpitävä käyttäjä oli tehnyt somepäivityksen, jossa kirjoitti, ettei artisti edes tiedä, kuinka onnelliseksi tämä tekee hänet päivittäin. 

"Toivoisin, että voisin tavata sinut joku päivä ja halata, seuraathan minua täällä? Rakastan sinua — 17,981", päivityksessä, jossa oli kirjekuori ja teksti "kaikki rakkauteni sinulle", kirjoitettin. Lukumäää kuvastaa, kuinka monta kertaa twiitti on postattu Harry Stylesin Twitter-tili merkittynä. 

Elgort oli uudelleentwiitannut päivityksen ja kirjoittanut sen oheen:

"Ihmiset ovat todellakin hulluja tässä sovelluksessa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuten Paper Magazine -julkaisu uutisoi, osa somekäyttäjistä yhtyi näyttelijän naljailevaan vinoiluun ja piti saman twiitin jatkuvaa päivittämistä fanituksen kohteelle "pelottavana" ja aineksina stalkkaukseen. Hänen päivityksensä sai myös kritiikkiä osakseen, sillä moni piti Elgortin päivitystä tarpeettomana ja vahingollisena Stylesin fanille. 

"Ihmiset ovat todellakin idiootteja tässä sovelluksessa. Anna ihmisten rakastaa ja tukea artisteja. Sinä et tunne heidän sydämiin ja heidän elämiään, omat fanisi tuntevat samalla tavalla sinua kohtaan. Pilkkasit juuri tätä henkilöä sinun 3,2 miljoonalle seuraajallesi. Toivon, että olet ylpeä itsestäsi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Oliko tämä todella tarpeellista? He eivät missään muodossa tee pahaa millään tavalla sinulle, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka vahingollinen tämä twiitti voi olla henkilölle tuon tilin takana. Vain koska oletettavasti on ihminen, jota katsotaan ylöspäin ei tarkoita, että voit katsoa meitä alaspäin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvan näyttelijä yritti selventää päivitystään kysymällä, "miksi kaikki ajattelevat, että hullu on pahasta?" Hän myös kirjoitti itsekin käyttäneen Twitteriä fanitilien seuraamiseen ja tilitti ihmisten ottavan asiat liian tosissaan. 

Lue myös: Pääseekö Harry Styles esittämään Elvistä? Viisi komistusta on ehdolla haluttuun rooliin

Lue myös: Ihmiset pilkkasivat ja kuvasivat kuntosalille saapunutta naista: "Hän itki pukuhuoneessa"

Lähde: Paper Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat