Kuva: Handout

Oku Luukkainen soittaa striimauskeikan - mukana lukuisia huippuartisteja

08.05.2020 14:53 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Keikka on täysin ilmainen, mutta artisteja tukevia paketteja on mahdollisuus ostaa.

Dj Oku Luukkainen yllättää faninsa tiedottamalla, että soittaa Oku Luukkainen & Friends -striimauskeikan toukokuun lopulla.

Keikka nähdään 23. toukokuuta ja mukana on useita huippuartisteja, kuten Luukkaisen sisko Elli, Chorale, Mighty44, Movetron, Pasi & Anssi, Hesaäijä, Millenium Project, Waldo ja DJ Ice K, joka lämmittelee setin.

- Minulta on kysytty kymmeniä kertoja, että olisiko tällainen mahdollista tehdä. Erinäiset tahot ovat lähestyneet minua asian tiimoilta ja olen aikaisemmin kieltäytynyt, sillä on tuntunut täysin epäluonnolliselta tehdä keikka ilman yleisöä. Tällä viikolla olemme nyt kuitenkin kasanneet tällaisen konseptin, jossa isossa roolissa ovat vierailijat, Luukkainen kommentoi keikkaa Voice.fi:lle.

- Ilman yleisöä olisi tuntunut orvolta vetää normaali keikkasetti, mutta nyt saamme tehtyä jotain, mitä normaaliolosuhteissa ei olisi koettu.

Keikalla kuullaan Luukaisen mukaan ensimmäistä kertaa Mentävä On -kappale, joka julkaistiin huhtikuun alussa, sekä muita erikoisia yllätyksiä.

Keikka on kaikille ilmainen, mutta siinä on mahdollista ostaa erilaisia artisteja tukevia paketteja. Lisätiedot löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Oku Luukkainen & Friends

Lauantaina 23. Toukokuuta

Kello 19.00

Voice.fi, Radio Nova ja Ysäri ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Oku Luukkainen yllättää uuden biisin fiittaajalla: "Tähänastisen musauran hienoimpia juttuja"

Lue myös: Oku Luukkaisella sydänystäviä on vain kourallinen: "Heikoimmat ovat tippuneet kyydistä"

Kilpailut

Uusimmat