Kuva: Senja Rapila

Oku Luukkainen yllättää uuden biisin fiittaajalla: "Tähänastisen musauran hienoimpia juttuja"

02.04.2020 09:00 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Uudella kappaleella laulusta vastaa miehen oma Elli-sisko.

DJ Oku Luukkainen julkaisee perjantaina uutta musiikkia. Mentävä on -nimisellä kappaleella on yllättävä laulaja fiittaamassa - nimittäin Luukkaisen oma sisko. 23-vuotias Elli Luukkainen on laulanut, soittanut ja esiintynyt pienestä pitäen, mutta Mentävä on -kappale on sisarusten ensimmäinen yhteinen musiikkiprojekti.

- Kun mietin, kenet haluaisin pyytää tähän laulajaksi, niin heti tuli mieleen oma sisko. Se, että olen saanut tehdä töitä Suomen eturivin artistien kanssa on ollut kova juttu. Mutta täytyy sanoa, että kun oma sisko laulaa mun biisillä, niin se on ehkä kuitenkin tähänastisen musauran hienoimpia juttuja, Luukkainen kommentoi.

Savonlinnan taidelukiossa opiskellutta Elliä ei kauaa pitänyt suostutella mukaan.

- Lähdin empimättä mukaan, kun Oku pyysi. Työskentely läheisten kanssa on aina erityistä ja eri tavalla jännittävää, Elli sanoo.

Elli ja Oku Luukkainen (kuva: Oku Luukkainen)

Sisarukset ovat kumpikin olleet mukana sekä säveltämässä että sanoittamassa uutta biisiä yhdessä Mikael Forsbyn, Joona Naskalin, Aki Ekqvistin ja Tapani Siirtolan kanssa.

- Kappale kertoo tunteesta, joka on niin voimakas, että se ohjailee elämässä tehtäviä päätöksiä. Itse mietin biisiä kuunnellessani sitä fiilistä, kun lähden keikalle. Elli taas kirjoitti biisiä ajatellen haavettaan muuttaa rakkaaksi tulleeseen Belgradiin. Ja nyt hän on toteuttamassa sitä unelmaa, valottaa Oku Luukkainen biisin tekstin tematiikkaa.

Esimakua kappaleesta pääset kuulemaan alla olevasta Instagram-päivityksestä. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Oku Luukkainen on suosittu ysäri-DJ, jonka hitit 7300 päivää, Ysäriboi ja Haddaway ovat kaikki keränneet miljoonia striimejä. Radio Novan Retroperjantaistakin tuttu Luukkainen juontaa tuoreella Ysäri-radiokanavalla iltapäivälähetyksiä. Aikaisemmilla singleillään mies on saanut feat-artisteiksi muun muassa Dannyn, Erika Vikmanin, HesaÄijän ja Raptorin.

Lue myös: Oku Luukkainen uuden Ysäri-kanavan juontajaksi: "Iso unelmien täyttymys"

Lue myös: Fani tatuoi Oku Luukkaisen nimikirjoituksen rintaansa - "Sanansa mittainen kaveri"

Voice.fi, Radio Nova ja Ysäri kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat