Kuva: AOP

Ariana Grande esitteli uuden poikaystävänsä - haluaa tosin pitää suhteen poissa julkisuudesta

11.05.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Laulajatähden uusi rakas on kiinteistönvälittäjä Dalton Gomez.

Poptähti Ariana Granden, 26, seurustelukuvioita seurataan innolla, ja nyt nainen on antanut ihmisille jälleen puhumisen aihetta. Nainen on esitellyt maailmalle uuden poikaystävänsä, joka nähdään lyhyesti Ariana Granden ja Justin Bieberin yhteiskappaleen Stuck With You musiikkivideolla. Videolla kaksikko tanssahtelee ja suutelee. Videon näet alta tai tästä linkistä.

Naisen esittelemä komistus on nimeltään Dalton Gomez. Hän on ammatiltaan kiinteistönvälittäjä ja on työskennellyt viiden vuoden ajan luksusasuntojen markkinoilla. People-lehden lähteen mukaan Grande ja Gomez ovat tapailleet parin kuukauden ajan. Lähteen mukaan laulaja haluaa pitää suhteen pitkälti poissa julkisuudesta.

Jo maaliskuun lopussa TMZ-sivusto uutisoi, että Ariana Grande oli nähty ystävänpäivänä muhinoimassa Dalton Gomezin kanssa. Grande ja Gomez ovat viettäneet koronakaranteenia yhdessä, ja tarkkasilmäisimmät ovat nähneet miehestä vilauksia naisen Instagram-tarinoissa.

Ariana Grandella on paljon kokemusta siitä, että hänen parisuhteensa ovat intensiivisen julkisen katseen alla. Naisen pikaromanssi ja kihlaus koomikko Pete Davidsonin kanssa oli viihdemaailman puhutuimpia aiheita vuonna 2018. Paljon julkisuutta sai myös Ariana Granden ja räppäri Mac Millerin romanssi. Mac Miller kuoli vahingossa otetun yliannostuksen takia vain 26-vuotiaana syyskuussa 2018.

Ariana Granden musiikkivideot ovat jo aiemmin herättäneet spekulaatioita naisen mieskuvioista. Uutisoimme elokuussa 2019 naisen julkaisemasta Boyfriend-musiikkivideosta, jolla nainen nähdään kiehnäämässä kappaleella esiintyvän Social House -duon toisen jäsenen Mikey Fosterin kanssa. Kaksikko ei koskaan vahvistanut huhuja todeksi.

Lue myös: TikTok-imitaattorit kiristävät Ariana Granden hermoja - sivalsi tekijöitä "halventavista" videoista

Lue myös: Täydellinen silmärajaus Ariana Granden tyyliin - vältä myös yleinen moka julkkismeikkaajan niksin avulla

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat