Kuva: AOP

Kourtney Kardashian hämmensi fanejaan - viittasiko mystinen viesti ex-mieheen?

12.05.2020 17:15 - Lauri Kujanpää

Kardashian oli hämmentänyt viikonloppuna Instagramissa.

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian, 40, huolestutti fanit viikonloppuna jakamalla kryptisen viestin. Kardashian oli nimittäin kirjoittanut, että ei jaksa enää olla tiettyjen asioiden kanssa sujut.

"Olen kyllästynyt olemaan ok asioissa, joiden kanssa en todellakaan ole sujut", tähti oli ilmoittanut Instagram-tarinoissaan.

Sekä fanit että yhdysvaltalaiset viihdemediat ovat epäilleet, että kyseinen kirjoitus voisi viitata Kardashianin ex-mieheen Scott Disickiin, joka on päätynyt hoitokotiin. Ensin epäiltiin, että kyseessä olisi vieroitushoito huumeista ja alkoholista, mutta Disickin asianajaja oli kiistänyt tämän. Lakimiehen mukaan Disick kärsii traumoista ja mielenterveyden järkkymisestä, sillä hänellä on edelleenkin keskeneräisiä asioita selvittävänä mielessään, kuten äitinsä kuolema.

Disick ja Kardashian ovat olleet eronsa jälkeen hyvissä väleissä ja hoitaneet yhdessä yhteisiä lapsiaan.

Kourtney Kardashian kertoi myös vastikään E!´s In The Room -julkaisun haastattelussa, että ei halua enää tuoda omia parisuhteitaan kaikkien nähtäville. Syyksi kaunotar kertoo sen, että hän joutui maksamaan "veroja" edellisestä suhteestaan julkisuuden takia.

- Scott Disick ja minä olimme yhdessä lähes 10 vuotta ja koko tuon ajan olimme julkisesti kaikkien nähtävillä. Minusta tuntuu, että maksoimme siitä veroa ja se oli vaikea asia suhteellemme.

Lue myös: Kourtney Kardashian haluaa pitää romanssinsa yksityisenä - varsin hyvästä syystä

Lue myös: Sofia Richie 15 vuoden ikäerosta kumppaaniinsa Scott Disickiin: 'Se on hienoa'

Kilpailut

Uusimmat