Kuva: AOP

Tikkuja takapuolessa - Demi Moore auttaa tytärtään hauskassa julkaisussa

12.05.2020 22:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Perhe on viettänyt yhdessä karanteeniaikaa.

Bruce Willisin, 65, ja Demi Mooren, 57, tytär Tallulah Willis, 26, julkaisi hauskan kuvan yli 324 000 Instagram-seuraajansa iloksi.

Julkaisussa Tallulah makoilee nimittäin lattialla ja hänen äitinsä Demi Moore yrittää löytää kipeää tekeviä tikkuja Tallulahin takapuolesta suurennuslasin avulla. Kuva oli osa kuvasarjaa, jossa Tallulah ylisti äitiään ja ilmoitti, vaikka kaksikko on välillä ollut puhumatta toisilleen kolmeen vuoteen, ovat he nykyään hyvin läheisiä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tallulah Willis myös paljasti huhtikuussa, että Bruce Willis, Demi Moore ja heidän lapsensa ovat viettäneet karanteeniaikaa yhdessä huolimatta siitä, että Willis ja Moore erosivat jo vuosituhannen alussa.

Tilanne ei ole ollut kuitenkaan Scout Willisin, 28, mukaan suunniteltu. Scout Willis on myös Willisin ja Mooren lapsi ja Tallulahin sisko.

- Tässä kävi niin, että äitipuoleni Emma (Bruce Willisin nykyinen vaimo Emma Heming) jäi siskopuolieni kanssa Los Angelesiin, koska nuorempi siskoni oli astunut neulaan ja joutunut jäämään tohtorin hoitoon. Isäni ehti jo matkustaa tänne aikaisemmin ja Emman oli tarkoitus tulla lasten kanssa perässä, mutta tilanne muuttuikin koronan takia todella nopeasti. Joten päätimme sitten jäädä kaikki viettämään aikaa yhdessä karanteenin takia ja Emma on nuorempien siskojeni kanssa Los Angelesissa vähän niin kuin jumissa, Scout paljasti Dopey self help -podcastissa.

Lue myös: Bruce Willis ja Demi Moore eivät suunnitelleet yhteiskaranteenia - tytär paljasti, mitä tapahtui

Lue myös: Ex-pari Bruce Willis ja Demi Moore viettävät yhdessä karanteeniajan - mukana myös lapset

Kilpailut

Uusimmat