Kuva: AOP

Netin huhut Khloé Kardashianin raskaudesta menivät liian pitkälle - tähti menetti malttinsa täysin

14.05.2020 10:45 - Milena Raappana

Huhut lähtivät liikkeelle juorublogista ja levisivät sosiaaliseen mediaan.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 35, on pyrkinyt turvaamaan mahdollisen toisen lapsen saamisen suunnittelemalla munasolujensa pakastamista. Keeping Up With The Kardashians -sarjassa hän myös keskusteli uudesta vauvasta tyttärensä Truen, 2, isän Tristan Thompsonin, 29, kanssa. 

"Voi olla, että minun täytyy hankkia hieman spermaa tai saada sitä sinulta", Khloé sanoi Tristanille. 

Cosmopolitan-julkaisu uutisoi tämän osittain kirvoittaneen huhuja Khloé raskaudesta ja netin juorujen lähteneen liikkeelle Gossip Of The City -sivulta. Sivusto oli tarkkaillut Khloén Instagram-tiliä ja tehnyt huomion, että Khloé ei postaa muuta kuin pinkkiä. Blogissa myös kirjoitettiin:

"Khloé on myös syönyt paljon donitseja viime aikoina."

Sanomattakin selvää, että nämä asiat eivät ole viittauksia raskauteen. Huhu, josta uutisoi myös brittiläinen radiokanava Capital FM, kantautui Kardashian-Jenner-perheen fanien korviin ja nousi Twitterissä puheenaiheeksi.

"Khloé Kardashian on raskaana Tristanille ?! Omg.... hyiiiiiiii."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hetkinen... Khloé Kardashian, sama nainen, joka yritti käännyttää kaikki Jordyn Woodsia vastaan, on raskaana samalle pettäjä Tristanille."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Khloé Kardashian on koko sirkuksen johtaja. Hän kirjaimellisesti pilasi Kylien ja Jordynin ystävyyden, jotta hän voi tulla raskaaksi saman miehen kanssa uudelleen???"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huhu ja ilkeämielinen nettikommentointi kantautui lopulta myös Khloén korviin ja tähti teki Twitter-tililleen useamman päivityksen, joista selviää, että häntä "iljettää" somekeskustelu. 

"En käy enää juurikaan sosiaalisen median alustoilla JA tämä on yksi syy, miksi pysyn poissa. Sairaat ja vahingolliset asiat, mitä ihmiset sanovat. Minua iljettää niin monet asiat, mitä näen tällä hetkellä. Pyörittelen päätäni, kun ihmiset vannovat tietävänsä kaiken minusta. Mukaan lukien kohtuni. Sairasta", Khloé kirjoitti.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaikki ällöttävät asiat, joita sanotte minusta HUHUN takia! Olen nähnyt niin monia loukkaavia /  halveksittavia tarinoita ja twiittejä minusta valheellisen tarinan takia. Ja vaikka ne olisivatkin totta.... Se on MINUN ELÄMÄNI, EI TEIDÄN."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Khloé Kardashian avautuu äitiyden haasteista: 'Nännini vuotivat verta'

Lue myös: Khloé Kardashian yllätti äitinsä härskillä äitienpäivälahjalla

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat