Kuva: AOP

'Saatan tarvita sinulta spermaa' - Khloé Kardashian kaavailee toista lasta pettäjämiehen kanssa

27.04.2020 11:15 - Milena Raappana

Khloé Kardashian haluaa turvata mahdollisimman hyvin toisen lapsen saamisen pakastamalla munasoluja ja spermaluovutuksella.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianian, 35, suhdetta 2-vuotiaan tyttärensä Truen isään Tristan Thompsoniin, 29, tivataan tuon tuosta ja naiselta on tullut selkeitä vastauksia fanien kysymyksiin: hän ei halua deittailal tällä hetkellä kenenkään kanssa. 

Tämä johti siihen, että Kardashian-Jenner-perheen manageri ja äiti Kris Jenner, 64, ehdotti tyttärelleen, että tämä pakastaisi munasolujaan varmuuden vuoksi. Cosmopolitan-julkaisu uutisoi, ettei Khloé aluksi pitänyt ajatusta hyvänä, mutta puhuttaan aiheesta parhaan ystävänsä Malika Haqqin, 37, kanssa, hän päätyikin tekemään sen. 

Keskustelun jälkeen Keeping Up With The Kardashians -ohjelmassa näytettiin, miten Khloé jutteli perheenlisäyksestä Tristanin kanssa puhelimitse. Tristan, jonka luona True oli hoidossa, näytti Khloélle pienen tytön leluja ja ehdotti, etteivät he vielä hankkiutuisi niistä eroon, jos he saavat myöhemmin toisen tytön. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suorasanainen Khloé sivalsi ehdotusta kysymällä:

"Kuka muka saa sinun kanssasi toisen tytön?"

Tristanin ollessa aiheesta sinnikäs Khloé paljasti suunnitelmansa.

"Saatan hankkia alkioita ja saada sisaruksen. Voi olla, että minun täytyy lainata spermaa tai saada sitä hieman sinulta. Me selvitämme sen myöhemmin. Se on aivan toinen elämänvaihe", Khloé sanoi.

Tristan on yrittänyt voittaa Khloéta takaisin Jordyn Woodsin, 22, kanssa tapahtuneen pettämisskandaalin jälkeen. Khloé on kuitenkin viihtynyt hyvin sinkkuna ja yhteishuoltajuus miehen kanssa on sujunut hyvin. 

Lue myös: Khloé Kardashian haluaa pysyä väleissä pettäjämiehen kanssa - "Tyttäremme aistii huonot energiat"

Lue myös: Pettäjämies ylisti Khloé Kardashiania somessa - "Olen todella ylpeä sinusta"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat